Συνέδριο Ρήξης και Ανατροπής

 • Δημοσιεύτηκε: 14 Φεβρουάριος 2006

  Το Συνέδριο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις 18 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλα τα πολιτικά κόμματα και τα μέσα ενημερώσεως. Κυρίαρχο ερώτημα του Συνεδρίου είναι αν ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έχει εξηγήσει επακριβώς γιατί θα τον ενδιέφερε αυτή η υποψηφιότητα. Ο συμβιβασμός, ή και το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς εκ μέρους του πολιτικού κατεστημένου, αποτελεί την κύρια αγωνία του Γ.Καρατζαφέρη και της πλειοψηφίας των Ελλήνων.

  Παράλληλα, αναμένουμε - ίσως όχι την ημέρα του Συνεδρίου - και τις άλλες υποψηφιότητες του κόμματος σε Δήμους και Νομαρχίες ανά την επικράτεια, καθώς τα ανοδικά ποσοστά του κόμματος δημιουργούν και αντίστοιχες υποχρεώσεις προς τον Ελληνικό λαό. Είναι σίγουρο ότι τα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ. θα αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη των εκλογών και θα κάνουν την διαφορά.

  Πέραν όμως της υποψηφιότητος του Προέδρου και των άλλων στελεχών μας το Συνέδριο πρέπει να αναδείξει και την ιδεολογική - πολιτική ετερότητα του Κινήματός μας έναντι του πολιτικού κατεστημένου. Το Ρήξη και Ανατροπή του Γιώργου Καρατζαφέρη δεν αποτελεί ένα απλό σύνθημα, έτοιμο να ξεχαστεί την επομένη των εκλογών, όπως ξεχάστηκε «η Αλλαγή» του Α. Παπανδρέου και το «αξίζουμε μία καλύτερη Ελλάδα» της Νέας Δημοκρατίας.

  Το Ρήξη και Ανατροπή για εμάς τους πατριώτες είναι στάση ζωής, γιατί εμείς αντιλαμβανόμαστε την πολιτική ως υπεράσπιση ιδεών και αξιών, ως υλοποίηση ενός κοινού οράματος που θα αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες και θα εκφράσει τις εναργείς δυνάμεις του Ελληνισμού. Αυτή την Ρήξη και Ανατροπή πρέπει να την κάνουμε διακριτή στο Συνέδριο. Θα πρέπει ο Έλληνας να κατανοήσει ότι ο δικός μας δρόμος δεν είναι ανακύκλωση των χρεοκοπημένων πολιτικών του φιλελευθερισμού και του σοσιαλισμού.

  Ο δικός μας δρόμος προσφέρει πατρίδα, τιμή και αξιοπρέπεια σε όλους τους Έλληνες. Μία πατρίδα όμως που συνυπάρχει με την κοινωνική αλληλεγγύη, την ατομική ελευθερία και την πιο αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Διότι η πατρίδα υπονομεύεται όταν η κοινωνία αποσυντίθεται και η δημοκρατία μας αυτο-καταργείται όταν υποστέλλουμε την Ελληνική σημαία στα Ίμια και ξεπουλάμε τον Ελληνισμό της Κύπρου και της Βορείου Ηπείρου.

  Ας μην φοβηθούμε την Ρήξη με την παρακμή. Ας μην φοβηθούμε την Ανατροπή ενός διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου. Ας έχουμε Πίστη στις ιδέες και τις αξίες μας. Ένα ολόκληρο Έθνος αναμένει από εμάς την αναγέννησή του. Ας τολμήσουμε και η Ιστορία θα δικαιώσει τις επιλογές μας.

  Κατηγορία: