Συνεστίαση στην Κατερίνη

 • Δημοσιεύτηκε: 21 Ιανουάριος 2012

  Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου ο πρώτος ετήσιος χορός της ΝΕ.Ο.Σ. Κατερίνης με καλεσμένους τους βουλευτές του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο, Άγγελο Κολοκοτρώνη, Κώστα Κιλτίδη και τον πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννη Παναγιωτακόπουλο. Το κέντρο διασκέδασης «Φάρος», στην παραλία Κατερίνης, ήταν κατάμεστο από 350 και πλέον μέλη και φίλους της ΝΕ.Ο.Σ. Κατερίνης, που παρά το ότι αποτελεί μία νεοσύστατη οργάνωση της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ., έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας, μεγάλες δράσεις και εκδηλώσεις, με μεγάλη επιτυχία.

  Ο υπεύθυνος της ΝΕ.Ο.Σ. Κατερίνης Μιχάλης Λυκόπουλος, μίλησε για τα προβλήματα της νεολαίας στην περιοχή αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και για την ανάγκη να δώσουν οι νέοι τον αγώνα δίπλα στον Πρόεδρο μας Γιώργο Καρατζαφέρη, για να καταφέρουμε αυτός ο τόπος να αλλάξει πορεία. Στην συνέχεια μίλησαν ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. και οι βουλευτές του κόμματος, εξηγώντας τις πολιτικές κινήσεις του προέδρου μας και την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Κατάσταση η οποία απαιτεί γενναίες επιλογές αλλά και πολιτικές πρακτικές που να φέρνουν τον Πατριωτικό Παρεμβατισμό στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής. Ο ΛΑ.Ο.Σ. διευκρίνισαν όλοι δεν αποτελεί κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά κόμμα εξουσίας, που ήδη σε μεγάλο βαθμό μπλοκάρει τα σχέδια διάλυσης της Ελλάδος και προωθεί τις πατριωτικές επιλογές προκειμένου να ξανασταθεί η Πατρίδα μας στα πόδια της.

  Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, έκοψε την βασιλόπιτα και ακολούθησε λαϊκό πρόγραμμα με την παρουσία και του συγκροτήματος «Ριγέ Πιτζάμες» που ερμήνευσαν τα νέα τους τραγούδια με πατριωτικό περιεχόμενο.

  Ένα μεγάλο εύγε στους συναγωνιστές της ΝΕ.Ο.Σ. Κατερίνης που ξεκίνησαν δυναμικά και μαζικά τον αγώνα τους, στην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας του ΛΑΟΣ Γιάννα Καλογερούδη, που στάθηκε αρωγός σε όποια βοήθεια της ζήτησε η ΝΕ.Ο.Σ. και στους φίλους που συμπαραστέκονται στην νέα αυτή προσπάθεια των νεολαίων της Κατερίνης.

  Κατηγορία: