Συνεστίαση της Δ.Ε. Ραφήνας

 • Δημοσιεύτηκε: 14 Ιούλιος 2006

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ραφήνας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού την Παρασκευή 14 Ιουλίου στο παραλιακό κέντρο «Του Εγκρέ η Καλή Καρδιά» στην Ραφήνα. Βασικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής Μάκης Βορίδης.

  Την εκδήλωση χαιρέτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον συνδυασμό του «Λαϊκού Νομαρχιακού Συναγερμού για την Ανατολική Αττική» και στον Μάκη Βορίδη. Στον συνδυασμό του κ. Χριστόπουλου συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. Φίλιππας Παγώνης, ταξίαρχος ε.α.

  Στην ομιλία του ο Μάκης Βορίδης παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματος του συνδυασμού για την Ανατολική Αττική. Επίσης κατήγγειλε τον νομάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Κουρή για αλαζονική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, καθώς αρνείται τον διάλογο με τους υποψηφίους νομάρχες. Αίσθηση προκάλεσε η πρόσκληση του Μάκη Βορίδη για δημόσιο διάλογο και των 5 υποψηφίων νομαρχών για τα καυτά προβλήματα σε κεντρικά σημεία της περιοχής με ελεύθερη συμμετοχή της λαϊκής βάσης.

  Τέλος η υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος Άρτεμις Τσικνιά, οφθαλμίατρος, ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού για την δημιουργία περιφερειακού νομαρχιακού νοσοκομείου.

  Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η πρόεδρος της Δ.Ε. Χολαργού του ΛΑ.Ο.Σ. Μαρία Βαλλερά, ο πρόεδρος της Δ.Ε. Νέας Μάκρης του ΛΑ.Ο.Σ. Ευάγγελος Γκάμαρης και οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι του συνδυασμού Φαίδων Δημόπουλος, Θεοδόσης Αθανασάς, Βιργινία Μάρκου, Μαρία Σκόνδρα, Θεόδωρος Ντελής, Άννα Προκόπη, Γιώργος Φλώρος, Γιώργος Ζαγάρης, Γιώργος Τσιχλής και Θεόδωρος Δεληγιώργης. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Δ.Ε. Ραφήνας του ΛΑ.Ο.Σ. και τον πρόεδρο της Άγγελο Γιάννο για την οργάνωση της επιτυχημένης εκδήλωσης.