Τι θα γίνει με αυτούς τους Έλληνες;

 • Δημοσιεύτηκε: 14 Ιανουάριος 2007

  Για άλλη μία φορά αυτοί οι Έλληνες έσπασαν τα νεύρα των «προοδευτικών». Τα αποτελέσματα του τελευταίου Ευρωβαρόμετρου (Δεκέμβριος 2006) επιβεβαίωσαν για πολλοστή φορά τις αντιστάσεις της Ελληνικής κοινωνίας, παρά τις δεκαετίες αριστερής προπαγάνδας που υφιστάμεθα. Βάσει των στοιχείων αυτών:

  • το 85% των Ελλήνων θέλει «οι ποινές για τους εγκληματίες να είναι αυστηρότερες»
  • το 57% πιστεύει ότι «οι μετανάστες δεν προσφέρουν στην Ελλάδα»
  • το 84% αντιτίθεται «στον γάμο των ομοφυλόφιλων»
  • το 89% αρνείται «την υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια»
  • το 82% θεωρεί «ότι δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί η προσωπική κατανάλωση κάνναβης»
  • το 71% δεν θέλει την Τουρκία και την Αλβανία στην Ε.Ε.

  Το σχόλιο της Ελευθεροτυπίας, ότι «οι Νεοέλληνες κρατούν τα σκήπτρα του συντηρητισμού στην Ευρώπη», δείχνει για άλλη μία φορά την απόγνωση των «πεφωτισμένων αριστερών» στις απόψεις του Ελληνικού λαού. Τι θα γίνει λοιπόν με αυτούς τους Έλληνες; Τους διαπαιδαγωγούμε με τις αρχές του πολυπολιτισμού, τους αφελληνίζουμε τα βιβλία ιστορίας, τους δυσφημούμε την Εκκλησία, τους καίμε την Ελληνική σημαία, τους εκχυδαΐζουμε την γλώσσα, τους βρίζουμε συνεχώς ως «ρατσιστές και ξενόφοβους» και αυτοί σε κάθε έρευνα συνεχίζουν τις «εθνικιστικές τους απόψεις». Και η υπομονή έχει τα όριά της!

  Το έχουμε πει και άλλοτε: αυτό το Έθνος διαθέτει ακόμη αντισώματα αντιστάσεως στον αφελληνισμό του. Λίγο να το αφήσεις ελεύθερο, είναι ικανό να σπάσει τα δεσμά που του έχουν περάσει. Και για αυτό οι «πεφωτισμένοι» δεν αφήνουν τον Ελληνικό λαό να πάρει ανάσα. Η κ. Μπακογιάννη ζητάει από την Νέα Υόρκη να γίνει τζαμί απέναντι από την Ακρόπολη. Ο κ. Παυλόπουλος νομιμοποιεί τους λαθρομετανάστες κατά χιλιάδες. Ο κ. Παπανδρέου ζητάει να πάρουν όλοι τώρα αμέσως την Ελληνική ιθαγένεια. Όλος ο πολιτικός κόσμος έτρεχε να καταγγείλει ως «βιαστές και ρατσιστές» τα παιδιά της Αμαρύνθου, έστω και αν ο ιατροδικαστής δεν βρήκε «εμφανή σημάδια βιασμού». Καλός ρατσιστής και αυτός!

  Και αυτός ο Ελληνικός λαός, αφελληνισμένος πολιτιστικά, ταπεινωμένος σε όλα τα εθνικά θέματα, εξαθλιωμένος οικονομικά, συνεχίζει να παλεύει με τα τελευταία υπολείμματα των δυνάμεών του. Και τι εισπράττει; Τις υστερικές κραυγές της νεοταξικής Αριστεράς, η οποία «αγωνίζεται» για τα δικαιώματα των Παπούα, αλλά την ίδια ώρα θεωρεί «ακροδεξιoύς» τους Κυπρίους που είπαν ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν και «φασίστες» όσους Έλληνες κρατούν την εθνική τους ταυτότητα. Όλη αυτή η ψευδεπίγραφη πολιτική ελίτ της Ελλάδος, η οποία «στο όνομα του λαού εκποίησε το έθνος» (Παναγιώτης Κονδύλης), φέρει βαρύτατες ευθύνες. Ανίκανη να υπερασπισθεί την εθνική κυριαρχία, αναλαμβάνει τον ρόλο της ποδηγετήσεως της εθνικής συνειδήσεως. Για τους πατριώτες όμως ο δρόμος είναι δεδομένος. Ο Γ. Καρατζαφέρης είναι ο μόνος πολιτικός που άνοιξε ρωγμή στο σύστημα. Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι το μόνο κόμμα που μιλάει για εθνική κυριαρχία. Για Ρήξη και Ανατροπή. Κάθε άλλη επιλογή είναι επιλογή δειλίας και υποτέλειας.

  Κατηγορία: