Το εθνικιστικό κίνημα σήμερα

 • Δημοσιεύτηκε: 28 Μάρτιος 2005

  Όταν εντάχθηκα στο εθνικιστικό κίνημα τον Ιούνιο του 1985, ως μέλος του ΕΝ.Ε.Κ., αλλά και όταν συμμετείχα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ως ιδρυτικό μέλος, πίστευα ότι θα ερχόταν η ημέρα που το πατριωτικό κίνημα θα έδινε τις δικές του απαντήσεις στο ξενόδουλο πολιτικό σύστημα. Όλα αυτά τα χρόνια εμείς οι Έλληνες εθνικιστές δώσαμε τις δικές μας μάχες με το πολιτικό κατεστημένο, και αν δεν το νικήσαμε έως σήμερα, τουλάχιστον δεν παραδοθήκαμε ποτέ, δεν αρνηθήκαμε ποτέ την Πίστη μας, δεν συνθηκολογήσαμε ποτέ μπροστά στον εχθρό, δεν εγκαταλείψαμε ποτέ κανέναν συναγωνιστή μας στο πεδίο της μάχης.

  Όταν αγωνίζεσαι κάτω από αυτές τις συνθήκες, στο «ταξίδι μέσα στην έρημο», το μόνο οξυγόνο και νερό που έχεις είναι η ιδεολογία σου. Μόνο αυτή μπορεί να σε κρατήσει ζωντανό. Ο εθνικισμός, η δική μας κοσμοθεωρία, δεν είναι κάποιο ιδεολογικό κατασκεύασμα «διανοουμένων», ή απόρροια κάποιας μηχανιστικής αντιλήψεως για την ζωή και τον κόσμο. Είναι βίωμα, είναι τρόπος ζωής, είναι πολιτισμός, είναι καθημερινή πράξη.

  Ο δικός μας εθνικισμός είναι ανθρώπινος, πηγάζει από τον ήλιο, την γη και τον αέρα μας, από τον πολιτισμό των Ελλήνων εδώ και χιλιάδες χρόνια σε αυτή ακριβώς την γη, μιλώντας την ίδια λαλιά. Περάσαμε μεγάλες στιγμές, αλλά πέσαμε και πολύ χαμηλά. Κτίσαμε Αυτοκρατορίες, γεννήσαμε τις Τέχνες και τα Γράμματα σε όλο τον πλανήτη, βγάλαμε μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Κολοκοτρώνης, αλλά είχαμε και προδότες όπως ο Νεννέκος. Είχαμε πρωθυπουργό τον Ιωάννη Μεταξά που αντέταξε το ΟΧΙ στις 6 εκ. λόγχες, αλλά εκλέξαμε και τον Κώστα Σημίτη επειδή ευχαρίστησε τους Αμερικανούς από το βήμα της Βουλής.

  Το Ελληνικό έθνος σήμερα βρίσκεται προ των πυλών της αβύσσου. Με πάνω από 1.500.000 μετανάστες, με την δημογραφική γήρανση να απειλεί την βιολογική μας συνέχεια τα επόμενα 30 χρόνια, ήδη έχει μειώσει δραματικά τις ένοπλες δυνάμεις μας, με την Ε.Ε. να καταπατά κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας, με την ηθική παρακμή κάθε αξίας και θεσμού, με τον πολιτισμό να έχει περάσει στα χέρια του κάθε αφελληνισμένου «διανοούμενου», το μέλλον προδιαγράφεται απελπιστικό.

  Τι μπορεί να αντιτάξει κανείς στον επελαύνοντα εχθρό, όταν οι ηγέτες μας είναι «νάνοι και αρλεκίνοι», και πολλοί λίγοι φαίνονται διατεθειμένοι να θυσιάσουν την μικροαστική τους θαλπωρή; Μόνο την Πίστη! Τα λόγια του Κολοκοτρώνη στα φουσάτα των τούρκων του Ιμπραήμ: «και ένας Έλληνας να μείνει Μπραϊμη, αυτές οι πέτρες θα σε πολεμούν».

  Πολεμούν οι πέτρες, θα ρωτήσει κάποιος οπαδός του «ορθού λόγου»; Ναι, οι πέτρες γεννούν ανθρώπους, έτσι γεννήθηκαν οι Έλληνες, από τις πέτρες του Δευκαλίωνος. Οι πέτρες στην Ελλάδα γεννούν ανθρώπους με τιμή και αξιοπρέπεια, γεννούν ανθρώπους με δίψα ελευθερίας, γεννούν ανθρώπους με αίσθηση καθήκοντος, γεννούν Έλληνες.

  Η συμπόρευση των πατριωτικών δυνάμεων της Ελλάδος, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού δεν είναι μία «αρχηγική συμφωνία» μεταξύ του Γ. Καρατζαφέρη και του Μάκη Βορίδη, δεν είναι μία καιροσκοπική - πολιτικάντικη συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Είναι το προϊόν της βουλήσεως των Ελλήνων εθνικιστών να πολεμήσουν και να νικήσουν το ξενόδουλο πολιτικό κατεστημένο, να αντιτάξουν την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στην παρακμή, να κάνουμε ξανά την κοινωνία μας ΕΘΝΟΣ, να κάνουμε ξανά τον ραγιά ελεύθερο Ελληνα..

  Στα δύσκολα χρόνια που έρχονται για την πατρίδα μας η μόνη ελπίδα είναι το εθνικιστικό κίνημα να καταφέρει να υπερασπισθεί αποτελεσματικώς τις ελευθερίες και την κυριαρχία του Ελληνικού έθνους, καθώς το υπάρχον ελληνόφωνο πολιτικό κατεστημένο δεν φείδεται στην εκποίηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

  Εδώ έγκειται η αποστολή μας. Είναι η αναμέτρησή μας με ότι πιο σαπισμένο και διεθνιστικό έβγαλε αυτός ο τόπος εδώ και αιώνες. Αυτή η μάχη δεν αφορά τον Καρατζαφέρη και τον Βορίδη, δεν είναι υπόθεση των μελών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και του ΛΑΟΣ. Είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων που αντιλαμβάνονται την παρακμή και θέλουν να πολεμήσουν για μία Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή.

  Πόσοι είναι αυτοί οι Ελληνες; Τουλάχιστον 300.000 με βάση τις εκλογές του Ιουνίου. Αυτούς πρέπει να τους οργανώσουμε, πρέπει να επιλέξουμε τα καλύτερα στελέχη που βρίσκονται ανάμεσά τους, να τους δώσουμε Όραμα, Ιδεολογία και Ηγεσία. Να τους δείξουμε τον δρόμο του αγώνος και του καθήκοντος. Και να είμαστε σίγουροι ότι και άλλοι χιλιάδες Ελληνες θα μας ακολουθήσουν. Διότι εμείς εκφράζουμε το έθνος στην διαχρονική του πορεία, ενώ το πολιτικό κατεστημένο είναι τοποτηρητής ξένων συμφερόντων.

  Κατηγορία: