Το μήνυμα των Ιμίων: Όχι στον ραγιαδισμό και την υποτέλεια

 • Δημοσιεύτηκε: 25 Ιανουάριος 2014

  Πέρασαν 18 χρόνια από μια νύχτα του Ιανουαρίου του 1996 που τρία γενναία παλληκάρια, στην βραχονησίδα των Ιμίων, θυσίασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τα σύνορα και την τιμή της Πατρίδος. Ενώ η πανικόβλητη δοτή στρατιωτική ηγεσία υλοποιούσε τις προδοτικές εντολές μιας ξενόφερτης, ξενόδουλης και διεφθαρμένης πολιτικής ηγεσίας, υποστέλλοντας τη σημαία και εγκαταλείποντας αμαχητί στον εχθρό εθνικό έδαφος, τρεις Έλληνες αξιωματικοί οριοθετώντας ανεξίτηλα με το αίμα τους τα γεωγραφικά μας σύνορα, σφυρηλάτησαν ταυτόχρονα έναν άρρηκτο χαλύβδινο κρίκο στην ατέρμονη αλυσίδα της πορείας του έθνους μας στις χιλιετηρίδες. Οι ήρωες Παναγιώτης Βλαχάκος, Χριστόδουλος Καραθανάσης και Έκτορας Γιαλοψός έγιναν αθάνατη απόδειξη της ιστορικής συνέχειας και αιώνια μνημεία και φωτοδότες της πανάρχαιης πορείας του Ελληνισμού, μια πορείας πολιτισμού, αρετής, προσφοράς και αγώνων.

  18 χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων, η Ελλάδα βιώνει μια από τις χειρότερες κρίσεις της ιστορίας της. Κρίση όχι μόνο οικονομική αλλά και πολιτική, πολιτιστική και βαθύτατα ηθική. Με κεντρικά ενορχηστρούμενα και κλιμακούμενα την οικονομική εξαθλίωση, την ανθρωπιστική κρίση, το ξεπούλημα των εθνικών πόρων, υποδομών και πλουτοπαραγωγικών πηγών, την κατευθυνόμενη και επιδοτούμενη λαθρομετανάστευση, τον επισημοποιημένο εθνομηδενισμό, την απαξίωση, την αξιακή αναστροφή και την πολιτιστική εισβολή από Ανατολή και Δύση, με την ελπίδα για αναγέννηση να ψυχορραγεί μπροστά σε μία κυβέρνηση απόλυτα συμμορφούμενη με τις ξένες εντολές και μία αξιωματική αντιπολίτευση με μοναδική της βέβαιη ιδιότητα τον βαθύτατο εθνομηδενισμό και την άρνηση των παραδοσιακών θεσμών και αξιών της ελληνικής κοινωνίας και προδιαγραφόμενο τον μνημονιακό συμμορφωτισμό της, το μέλλον πράγματι φαντάζει ζοφερό και αβέβαιο.

  Στον καθένα μας, εναπόκειται να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του: πιστεύουμε ειλικρινά πως το άθλιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο της Μεταπολίτευσης, αυτό που μεθοδικά, με σχέδιο και κατόπιν ξένων εντολών, σμίλεψε την σημερινή κατάντια της Ελλάδος, όποιο όνομα και αν δώσει στα κόμματά του, πρόκειται ή απλώς προτίθεται να βγάλει την Ελλάδα από το λάκκο που το ίδιο της έσκαψε και την έριξε μέσα του; Αν ναι, ας συμπαραταχθούμε μαζί τους να τους βοηθήσουμε να ολοκληρώσουν το έργο τους.

  Αν όχι όμως, αν πιστεύουμε πως πρέπει να ξαναδώσουμε στην πατρίδα μας την εθνική κυριαρχία και στον λαό μας την δυνατότητα να καθορίζει ο ίδιος το μέλλον του, έχοντας εξασφαλίσει τουλάχιστον τα απολύτως απαραίτητα που σήμερα του στέρησαν, οφείλουμε να αγωνιστούμε γι αυτό. Να πυκνώσουμε τις τάξεις του συνεχώς διευρυνόμενου κινήματος που γιγαντώνεται στο ρήγμα μεταξύ της μαστιζόμενης κοινωνίας και των επικυρίαρχων εξουσιαστών της και να στελεχώσουμε ένα εθνικό μέτωπο αντιστάσεως και εθνικής αναγεννήσεως ώστε να κλειδώσουμε οριστικά τις μέρες του ραγιαδισμού και της υποτέλειας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

  Εθνικό Μέτωπο για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

  Κατηγορία: