Το τέλος του πολυ-πολιτισμού

 • Δημοσιεύτηκε: 02 Σεπτέμβριος 2005

  Εδώ και πολλά χρόνια αναλύουμε με αδιάσειστα επιχειρήματα τα προβλήματα του πολυ-πολιτισμού. Τονίζουμε ιδιαιτέρως τα δισεπίλυτα προβλήματα που θα δημιουργήσει στην Ελλάδα, την αντιδημοκρατική του φύση και τον αντι-ιστορικό του χαρακτήρα: η Ελλάς δεν ήταν ποτέ πολυ-πολιτισμική χώρα, αν και η πατρίδα μας είναι σταυροδρόμι 3 ηπείρων και σημείο συναντήσεως πολιτισμών και θρησκειών επί χιλιετίες.

  Ο David Rieff, συντάκτης του New York Times magazine, στο άρθρο του στην International Herald Tribune στις 23 Αυγούστου, με τίτλο «The dream of multiculturalism is over» (το όνειρο του πολυ-πολιτισμού πέθανε), αναφέρει τους λόγους για τους οποίους το ιδεολόγημα του πολυ-πολιτισμού έχει τελειώσει στην Ευρώπη και γιατί οι μουσουλμανικοί τριτοκοσμικοί πληθυσμοί είναι ασύμβατοι με τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.

  Είναι σημαντικό να κατανοηθεί ότι η αποδοχή του τέλους του πολυ-πολιτισμού γίνεται από έναν Αμερικανό αναλυτή στις στήλες μίας από τις πιο «έγκυρες» εφημερίδες του Αμερικανικού κατεστημένου. Μίας εφημερίδος που στήριζε και στηρίζει φιλελεύθερες και αριστερές επιλογές στην διεθνή πολιτική. Όταν λοιπόν αυτά συμβαίνουν στην Αμερική εμείς στην Ελλάδα ανακαλύπτουμε τον πολυ-πολιτισμό και τα «δικαιώματα» των μεταναστών που λαθραίως εισήλθαν στην χώρα μας!

  Στην Ελλάδα δεν γίνεται καμμία συζήτηση στο πρόβλημα αυτό, κανένας ορθολογικός δημόσιος διάλογος. Η Αριστερά μέσω του κ. Κουναλάκη, της κ. Δαμανάκη και διαφόρων ακροαριστερών ακτιβιστών απαγορεύει κάθε αντίθετη άποψη. Η Νέα Δημοκρατία προχωράει στην νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, στην επανένωση των οικογενειών τους και το ΠΑΣΟΚ ζητάει πολιτικά δικαιώματα για τους μετανάστες, μαζί με την Αριστερά, καθώς «οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα».

  Τους Έλληνες φυσικά δεν καταδέχεται να ακούσει κανείς. Ο «κυρίαρχος λαός» σε όλες τις δημοσκοπήσεις θέλει σε ποσοστό άνω του 80% να παρθούν μέτρα κατά της λαθρομεταναστεύσεως και εναντιώνεται σε κάθε διεθνιστική φαντασίωση περί «πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας». Το πολιτικό μας κατεστημένο όμως αδιαφορεί πλήρως. Με την πλύση εγκεφάλου και την ιδεολογική τρομοκρατία προσπαθεί να την επιβάλει με το ζόρι.

  Το πατριωτικό κίνημα θα πρέπει να τεθεί επικεφαλής της λαϊκής διαμαρτυρίας. Θα υπερασπισθούμε το Έθνος και την κοινωνία με κάθε κόστος ενάντια στα συμφέροντα της Νέας Τάξεως που θέλει την αντικατάσταση του Ελληνικού Έθνους από μία πανσπερμία λαών.