Υπέρ ΛΑΟΥ

 • Δημοσιεύτηκε: 14 Οκτώβριος 2006

  Αύριο ψηφίζουμε τους εκπροσώπους μας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών, καθώς κατεβαίνουμε με δικά μας ψηφοδέλτια σε 22 νομούς της Ελλάδος. Αυτό δείχνει την δυναμική του πατριωτικού κινήματος και την θέλησή μας να αμφισβητήσουμε τις παλαιοκομματικές επιλογές του πολιτικού κατεστημένου. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον δήμο Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Τσιπίδης στον νομό Θεσσαλονίκης, ο Μάκης Βορίδης στην Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, ο Δημήτρης Κολλάτος στην υπερνομαρχία Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης ενάντια στην Καραχασάν, ο Κώστας Καρδαράς στην Καρδίτσα, ο Ματθαίου στην Χαλκιδική και όλοι οι συναγωνιστές μας στις άλλες νομαρχίες, δίνουν την μάχη για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

  Η υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Προβλέψεις δεν χρειάζονται σήμερα, από την Δευτέρα θα μπορούμε να αναλύσουμε τα αποτελέσματα. Αυτό όμως που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι ο συνδυασμός μας «Υπέρ ΛΑΟΥ» έδωσε τον δύσκολο αγώνα του με τόλμη και αποφασιστικότητα. Παρουσιάσαμε τα ουσιαστικά προβλήματα του λεκανοπεδίου - ανεργία, λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα, υποβάθμιση του περιβάλλοντος, δημόσιοι χώροι, πολιτισμός, αλλά παράλληλα θέσαμε και το πολιτικό δίλημμα: με το πολιτικό κατεστημένο ή με τις δυνάμεις της εθνικής αντιπολιτεύσεως;

  Πρέπει να δώσουμε στους υποψηφίους του πολιτικού κατεστημένου να καταλάβουν την πίεση της κοινωνίας και των πολιτών. Να νοιώσουν την λαϊκή αγανάκτηση. «Θα κερδίσετε καμία νομαρχία», με ρώτησε με αλαζονεία ένας υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας σε μία τηλεοπτική συζήτηση. Ενδεχομένως όχι, του απήντησα. Αλλά εμείς δεν πουλήσαμε την υπερνομαρχία στο ΠΑΣΟΚ για να κρατήσουμε τον Γ.Παπανδρέου στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, συνέχισα. Και η αλαζονεία του εξαφανίσθηκε...

  Στις 15 Οκτωβρίου οι Έλληνες πατριώτες, οι Έλληνες που έχουν συνειδητοποιήσει την παρακμή του πολιτικού μας συστήματος, ανεξαρτήτως ιδεολογικής και πολιτικής καταγωγής, πρέπει να στηρίξουν τα νομαρχιακά ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ. Εμείς δεν έχουμε δεσμεύσεις, πέραν της δεσμεύσεώς μας υπέρ ΛΑΟΥ και ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η Ελλάς χρειάζεται σήμερα ανθρώπους με ακλόνητη ηθική υπόσταση, ξεκάθαρη εθνική ιδεολογία και αποφασισμένους να συγκρουσθούν με το πολιτικό κατεστημένο. Το έχουμε ξαναπεί: το Ρήξη και Ανατροπή δεν είναι σύνθημα, είναι τρόπος ζωής.

  Η 15η Οκτωβρίου είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσει η μάχη των βουλευτικών εκλογών, που και αυτή είναι απλώς ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του Πατριωτικού Κινήματος. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά μόνο αυτός υπάρχει. Θα ισχυροποιήσουμε την εθνική αντιπολίτευση, θα φτιάξουμε την εναλλακτική στο σύστημα και θα δημιουργήσουμε ένα νέο εθνικό κράτος. Ότι όμως και να συμβεί, εμείς θα μείνουμε πιστοί στις αξίες μας και τους συναγωνιστές μας. «Δεν θα περάσει ο Ιμπραήμ ατουφέκιστος τον Μοριά», είχε πει ο Κολοκοτρώνης.

  Καλό αγώνα συναγωνιστές, για μία Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή.