Βασιλοκαγκεμπίτες εναντίον Κοτζιά

 • Δημοσιεύτηκε: 14 Ιούλιος 2018

  Για να δυσφημιστούν οι θρίαμβοι του ΥΠΕΞ που μοιάζει με τον Μπος Χογκ, απαιτείται μια ξεγυρισμένη διεθνής συνωμοσία. Εμείς οι καγκεμπίτες που διαδηλώνουμε υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας έχουμε δύσκολη αποστολή μπροστά μας: να ρίξουμε στο καναβάτσο ολάκερο Κοτζιά. Μιλάμε για διάνοια, όχι για παίξε γέλασε. Είναι ένας διεθνής παίκτης με νίκες σε βάρος υπερδυνάμεων (Σκόπια), οι οποίες είναι τόσο πονηρές, ώστε φαντάζουν πανωλεθρίες, και με σχέδια τόσο ευφάνταστα, ώστε φαντάζουν αρλούμπες πρώτου μεγέθους.

  Για να καταλάβει κάποιος τι εστί Κοτζιάς, αρκεί να διαβάσει απόσπασμα ομιλίας του (14/12/2017) στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα. Εκεί, αναφέρθηκε (εντελώς στα σοβαρά) στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελεύθερη Ωρα», η οποία έγραφε ότι ο βασιλιάς Κωνσταντίνος χαρακτήριζε μέγα φιάσκο την επίσκεψη.

  Είπε ο Κοτζιάς: «Πώς την είπανε; Φιάσκο την είπανε; Το διάβασα κι εγώ, παρόλο που λείπω έξω». Σε αυτό το σημείο ο εκδηλωτικός υπουργός, με μια θεατρική κίνηση, ίσως και ταχυδακτυλουργική, που θύμισε τον αλησμόνητο Μάικ Λαμάρ, εμφάνισε το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ωρας» με την «δήλωση» του βασιλέως. Κι άρχισε να αναγιγνώσκει πομπωδώς και χαριτωμένα: «Ελεύθερη Ωρα: Ο βασιλεύς είπε: Μέγα φιάσκο η επίσκεψη Ερντογάν. Ο Κωνσταντίνος για πρώτη φορά τόσο θυμωμένος».

  Και εκεί ο Κοτζιάς έριξε την ... βόμπα, όπως λένε κι οι αστυνομικοί ρεπόρτερ των καναλιών: «Για να ξέρουμε από πού προέρχεται και η γραμμή περί φιάσκου. Πώς προέκυψε λοιπόν ο «βασιλεύς», ο άνθρωπος που οργάνωσε το πραξικόπημα για το ‘67 και του βγήκε το μικρό πραξικόπημα;»

  Τελικά, όσο και να μην άρεσε στον βασιλιά Κωνσταντίνο, ήταν ένας προσωπικός θρίαμβος Κοτζιά η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα. Ο εμβολισμός του σκάφους του Λιμενικού μας από τουρκική ακταιωρό τον Φεβρουάριο του 2018 και η ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους (άρχισε Μάρτιο 2018) είναι ασήμαντες λεπτομέρειες που προσέχουν μόνο καγκεμπίτες πράκτορες, όπως εμείς, που συνεργαζόμαστε με τον Πούτιν για να υπονομεύσουμε την εθνοπρεπή κυβέρνηση των αριστεριστών.

  Κατηγορία: