Βγάλε κορωνοϊό και βάλε μέσα ρατσισμό κόουτς

 • Δημοσιεύτηκε: 11 Ιούνιος 2020

  Φαντάζομαι ότι αν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ έβλεπε τους βανδάλους αυτές τις εβδομάδες στις ΗΠΑ θα έφριττε. Διότι ο ίδιος ποτέ δεν έκαιγε και λεηλατούσε κτήρια και παραταύτα άλλαξε τον κόσμο.

  Ο όχλος αυτός που βγαίνει και καίει τα πάντα στο διάβα του ενώ ταυτόχρονα ληστεύει καταστρέφοντας το βιός μικρομεσαίων καταστηματαρχών που ήδη είχαν πληγεί εξαιτίας του κινεζοϊού, πριμοδοτείται από την ακροαριστερή ρητορική του Δημοκρατικού Kόμματος των ΗΠΑ. Οι σχέσεις του τελευταίου με τις παρακρατικές ακροαριστερές ομάδες κάνει την σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους αναρχικούς να μοιάζει με σχέση ζεύγους που δεν συνευρέθη ποτέ ερωτικά. Άλλωστε, οι Δημοκρατικοί ήταν και το κόμμα που ηρνείτο τα βασικά αστικά δικαιώματα στους μαύρους, ενώ είχε σχέσεις με την Κου Κλουξ Κλαν! Ναι, καλά διαβάσατε. Δεν ήταν οι Ρεπουμπλικάνοι. Ήταν οι Δημοκρατικοί.

  Η αλληλουχία της παράνοιας είναι τέτοια όπου ξαφνικά, εφόσον μας τελείωσαν οι Ρώσοι με τους οποίους δήθεν συνεργάστηκε ο κακός πορτοκαλί άνθρωπος, εφόσον δεν υπήρχε σκάνδαλο με την Ουκρανία, εφόσον δεν μας πήγε σε πόλεμο με την Βόρεια Κορέα ή με το Ιράν, όπως τόσο έγκυρα οι σοβαροί αναλυτές των αντικειμενικών ΜΜΕ προέβλεπαν, κατέστρεψε την Αμερική με τον κινεζοϊό.

  Ωχ! Τελείωσε ο κινεζοϊός στην Αμερική; Γιατί δεν είναι στην πρώτες λίστες των ειδήσεων; Δεν κολλάει τώρα με τις διαδηλώσεις; Φαίνεται είναι σαν την Ελλάδα, κολλάει με ψάλτη κι όχι με Πρωτοψάλτη. Τώρα ο κινεζοϊός είναι ντεφορμέ, πρέπει να τον κάνουμε αλλαγή με τον Κούκοτς της Αριστεράς, τον ρατσισμό. Κάνε την αλλαγή κόουτς, είναι στανταράκι στο πολιτικό ΠΡΟΠΟ.

  Το είπε άλλωστε και ο μέγας τιμονιέρης των ΗΠΑ, ο αγαπημένος Πρόεδρος όλων των celebrities, ο Μπαράκ: ότι αυτό που συνέβη στην Μινεσότα δεν θα έπρεπε να είναι κανονικότητα στην Αμερική του 2020. Τώρα, αν κατά την δική του θητεία η αστυνομία φόνευσε τον Freddie Gray στην Βαλτιμόρη και υπήρχαν και τότε αναταραχές, αποκαλώντας τους ταραχοποιούς ο ίδιος ως εγκληματίες, δεν έχει σημασία. Ο Ομπάμα είναι άγιος και δεν υφίστανται δύο μέτρα και δύο σταθμά.

  Ο αντικειμενικός δημοσιογράφος του CNN έλεγε live στην κάμερα ότι η κατάσταση δεν είναι εκτραχυμένη για να αποδοκιμάσει τον Τραμπ που ήθελε να επιβάλλει την τάξη. Του ξέφυγε του καημένου του καμεραμάν βέβαια ένα πλάνο πίσω από τον δημοσιογράφο όπου καιγόταν ένα ολόκληρο κτήριο. Συμβαίνουν και αυτά.

  Είναι σκληρή δουλειά η προπαγάνδα. Ενίοτε είναι και χοντροκομμένη σαν αυτή του Van Jones συντελεστή του CNN - κανάλι που τόσο αγαπούν να αναπαράγουν τα ελληνικά ΜΜΕ – ο οποίος είπε επί λέξη: «Έτσι, ακόμα και το πιο αριστερό, καλοπροαίρετο λευκό άτομο έχει έναν ιό στον εγκέφαλό του, ο οποίος μπορεί να ενεργοποιείται επί τόπου». Οι αντίστροφα ρατσιστικές δηλώσεις αυτές γίνονταν όταν κουκουλοφούροι απειλούσαν ότι θα εισβάλλουν στα προάστια, ότι θα κάψουν σπίτια.

  Ανθρωπόμορφα κτήνη έλουζαν με αφρό πυροσβεστήρα μία γριούλα ανάπηρη, την ίδια στιγμή που ο δήμαρχος της Μινεάπολης ζητούσε από τους ήσυχους αυτούς διαδηλωτές να εφαρμόσουν τις αποστάσεις μεταξύ τους και να φορούν μάσκες. Όντως, αυτή ήταν μία άριστη ιδέα για τους εγκληματίες που θέλουν να κρύψουν το πρόσωπό τους.

  Οι φωνές της λογικής απουσιάζουν διότι αυτήν την κοινωνία κατασκεύασε η Νέα Αριστερά από τα πανεπιστήμια μέχρι τον δρόμο. Η κρατική βία δεν έχει να κάνει με το χρώμα του δέρματος, αλλά έχει να κάνει με την κρατική βία. Λευκοί έχουν πέσει πάμπολλες φορές θύματα της κρατικής βίας και για αυτούς δεν χύθηκαν δάκρυα, ούτε ξοδεύτηκαν μελάνια. Γιατί; Δεν είναι όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως χρώματος ίσοι απέναντι στον νόμο;

  Στις ΗΠΑ μετεφέρθησαν σκλάβοι Αφρικανοί και αυτό είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Έγκλημα όμως κατά της ανθρωπότητας είναι και η μεταφορά λευκών σκλάβων από Άραβες με το δουλεμπόριο να δίνει και να παίρνει κατά την διάρκεια της ισλαμιστικής επέκτασης προς δυσμάς. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός πως ήταν οι ΗΠΑ η χώρα εκείνη που κατήργησε την σκλαβιά και το δουλεμπόριο. Μάλιστα ένας από τους λόγους του Αμερικανικού Εμφυλίου που στοίχισε τόσες χιλιάδες ζωές ήταν και αυτός. Αντίθετα, η ζωή σε πολλές ισλαμιστικές και μη χώρες δεν τυγχάνει ιδίου σεβασμού.

  Αν θέλουμε λοιπόν ειρηνικές, δίκαιες και δυτικές κοινωνίες πρέπει να ισχύσει το τρομερό εκείνο κλισέ που όμως δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κλισέ από την στιγμή που δεν τηρείται: καταδικάζουμε την βία από όπου και να προέρχεται. Αλλά για να συμβεί αυτό δεν πρέπει να καταπολεμήσουμε μόνο τον ρατσισμό. Αλλά και την εγκληματική Αριστερά που σπεύδει να εργαλειοποιεί τους νεκρούς συντηρώντας δια αυτού του τρόπου τον ρατσισμό ώστε πάντοτε να βρίσκει θύματα την ώρα που χρειάζεται να καταστρέψει τους εχθρούς της. Και εχθρός της τώρα είναι ο Τραμπ.

  Κατηγορία: