Γιατί δρομολογείται η αντικατάσταση των πληθυσμών;

 • Δημοσιεύτηκε: 10 Οκτώβριος 2019

  Όταν η συντριπτική πλειονότητα των μεταναστών που αποβιβάζονται στην Ελλάδα δεν είναι Σύριοι, κάποιος αξιολογικά ουδέτερος παρατηρητής δίχως εμπάθεια θα αποκαλούσε το φαινόμενο είτε «λαθρομεταναστευτικό», είτε «εισβολικό». Όταν δε διαχέονται από τα νησιά σε όλη την επικράτεια οι άνθρωποι αυτοί, όχι απλά δεν λύνεται το πρόβλημα, αλλά γιγαντώνεται. Και όταν έχεις δημογραφικό πρόβλημα, ενώ αυτοί θα αυξάνονται και θα πληθύνονται, τότε το αποτέλεσμα είναι η αντικατάσταση των πληθυσμών.

  Στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ υπό τον τίτλο «Μετανάστευση Αντικατάστασης: Είναι η λύση για τους μειούμενους και τους γηράσκοντες πληθυσμούς;» αναφέρονται τα εξής: «Οι προβλέψεις των Ηνωμένων Εθνών δείχνουν ότι κατά τα επόμενα 50 χρόνια οι πληθυσμοί σχεδόν όλων των χωρών της Ευρώπης καθώς και της Ιαπωνίας θα αντιμετωπίσουν μείωση και γήρανση. Οι νέες προκλήσεις των φθινόντων και γηρασκόντων πληθυσμών απαιτούν εκτεταμένες επαναξιολογήσεις πολλών καθιερωμένων πολιτικών και προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν την διεθνή μετανάστευση. Εστιάζοντας σε αυτές τις δύο εντυπωσιακές και κρίσιμες τάσεις του πληθυσμού, η έκθεση εξετάζει την μετανάστευση αντικατάστασης για 8 χώρες με χαμηλή γονιμότητα (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ) και 2 περιφέρειες (Ευρώπη και Ευρωπαϊκή Ένωση). Η μετανάστευση αναφέρεται στην διεθνή μετανάστευση που θα χρειαζόταν μία χώρα για να αντισταθμίσει την μείωση του πληθυσμού και την γήρανση του πληθυσμού λόγω χαμηλών ποσοστών γονιμότητας και θνησιμότητας».

  Τι εξετάζει εν ολίγους αυτή η μελέτη του ΟΗΕ; Εξετάζει σενάρια αντικατάστασης γηγενών πληθυσμών από πρόσφυγες, μετανάστες κ.α. με στόχο – απ’ όσα αντιλαμβάνεται ο γράφων τουλάχιστον - να μην καταρρεύσουν οικονομικά οι χώρες που υποφέρουν από δημογραφική γήρανση. Στην περίπτωση που συμφωνήσουμε με την Αριστερά και τους φιλεleft ιδεολογικούς συνοδοιπόρους της ότι δεν υπάρχουν έθνη διότι είναι «φαντασιακά κατασκευάσματα», τότε δεν θα πρέπει να μας ενοχλεί αυτή η εξέλιξη: ότι ήδη δηλαδή διεξάγονται έρευνες που να εξετάζουν σενάρια κυριολεκτικής αντικατάστασης πληθυσμών. Εάν όμως, όπως η συντριπτική πλειονότητα των φυσιολογικών ανθρώπων πιστεύει, τα έθνη αποτελούν την ιδιοπροσωπία ενός λαού, η διαφορετικότητα και ο πολιτισμός του οποίου είναι μοναδικά, τότε αρχίζει κανείς να ανησυχεί για τα σχέδια και τα σενάρια που εξυφαίνονται δίχως την δική του συγκατάθεση.

  Στις αρχές της εβδομάδας το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μάς ενημερώνει για τα εξής:

  • Από το τέλος Αυγούστου έχει μεταφέρει 4.000 λαθρομετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα και ως το τέλος Νοεμβρίου θα φέρει άλλους 12.000
  • Θα χρηματοδοτήσει την εγκατάσταση 40.000 ατόμων σε διαμερίσματα.
  • Θα εισαγάγει 16.000 στην αγορά εργασίας.

  Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, για τα επόμενα 30 χρόνια προδιαγράφεται για την χώρα μας ένα ζοφερό μέλλον, όπου τα παιδιά και οι έφηβοι δεν θα ξεπερνούν το 12% του πληθυσμού, η μέση ηλικία των κατοίκων θα αγγίζει τα 50 έτη και οι οικονομικά ενεργοί πολίτες θα είναι στην καλύτερη περίπτωση 3.700.000

  Κρατώ δε πολύ προσεκτικά και αθροίζω στα ως άνω, αυτό που είπε ο καθηγητής Μάζης για τον λόγο που το Ισλάμ εξυπηρετεί τους «παγκοσμιοποιητές». Διότι το Ισλάμ δεν αποδέχεται το έθνος-κράτος, αφού το τελευταίο αποτελεί εμπόδιο απέναντι στην ενιαία και ιερή «Ούμα», την ευρύτερη εκείνη περιοχή στην οποία οι λαοί θα πρέπει να ζουν με το Ισλάμ και όχι με τα έθνη. Η ενιαία αυτή περιοχή βέβαια, στην οποία θα κατοικούν άνθρωποι με δημογραφική άνθηση (περισσότεροι καταναλωτές προϊόντων) δεν θα έχει δασμολογικούς περιορισμούς, που δημιουργούν προβλήματα στις πολυεθνικές.

  Η μαζική λαθρομετανάστευση, η μαζική εισβολή, συντελείται σχεδόν αδιαμαρτύρητα, διότι η πολυπολιτισμική προπαγάνδα είναι επίμονη, αδιάκριτη. Ο Αχιλλέας σε τηλεοπτική σειρά παγκόσμιας εμβέλειας παρουσιάστηκε ως ... μαύρος. Οι ευχές για τα Χριστούγεννα σε πολλές χώρες της Δύσης δίνονται ως «καλές γιορτές». Στα πανεπιστήμια ο «κακός» λευκός δυτικός είναι ο υπαίτιος κάθε δυστυχίας και τραγωδίας στην ανθρωπότητα. Η πυρηνική οικογένεια με θηλυκή μητέρα και αρσενικό πατέρα βρίσκεται σε μόνιμη άμυνα ως «πατριαρχικό κατασκεύασμα». Συνδυαζόμενα όλα αυτά δημιουργούν μία κουλτούρα ενοχής, η οποία αδιαμαρτύρητα αφήνει να εκτυλίσσονται ο εποικισμός και η αντικατάσταση των πληθυσμών.

  Στην Ελλάδα, πλην λίγων πολιτικών, δεν υφίσταται καμία βούληση κλεισίματος της κερκόπορτας. Μία οριστική πτώση του δυτικού πολιτισμού σε περίπτωση επικράτησης των «παγκοσμιοποιητών», θα βρει την Ελλάδα πρώτη να «απολαμβάνει» τα «αγαθά» της παγκοσμιοποίησης. Εάν δε η Τουρκία αποκτήσει πυρηνικό εργοστάσιο, τότε τελείωσαν όλα.