Δελτία Τύπου

  Δημοσιεύτηκε: 02 Δεκέμβριος 2017

  Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μαχητών και Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως «Χ» αποφάσισε να εντάξουμε από φέτος την μέχρι τώρα ξεχωριστή επιμνημόσυνη δέηση μας στο ετήσιο ιερό και εθνικό μνημόσυνο, το οποίο πραγματοποιείται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου (και κάθε 1η Κυριακή του Δεκεμβρίου) στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, υπέρ των πεσόντων υπερασπιστών της εθνικής ελευθερίας στην Μάχη των Αθηνών.

  Δημοσιεύτηκε: 01 Δεκέμβριος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. «Δεκέμβριος 1944 – Δεκέμβριος 2017: Τότε προδότες - Πάντα προδότες!». Τότε αιματοκύλισαν την Ελλάδα και ήθελαν την πατρίδα μας προτεκτοράτο της ΕΣΣΔ. Σήμερα εξοντώνουν τους Έλληνες με φόρους και ανεργία – έκαναν την Πατρίδα μας προτεκτοράτο των δανειστών.

  Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμβριος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. Οι Έλληνες της Χιμάρας μόνοι απέναντι στα αλβανικά ΜΑΤ κρατάνε ψηλά την Σημαία. Προσχώρηση Μίχου στην «Ελληνική Λύση» του Βελόπουλου. Όλο το ρεπορτάζ και η επιβεβαίωση του «Ελεύθερου Κόσμου».

  Δημοσιεύτηκε: 21 Οκτώβριος 2017

  Μετά από σχεδόν ένα χρόνο, η αλβανική κυβέρνηση πιστή στην απιστία (ή παμπεσιά για να χρησιμοποιήσουμε κοινή λέξη), επανέρχεται με το ίδιο τελεσίγραφο. Εκκενώστε τα σπίτια σας εντός 5 ημερών ώστε να κατεδαφιστούν. Σπίτια κατά πολύ γηραιότερα από το ίδιο το αλβανικό κράτος. Σπίτια αποκλειστικά Ελλήνων.

  Δημοσιεύτηκε: 29 Σεπτέμβριος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. «Απαγορεύουν την παρέλαση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής. Τι φοβούνται στον ΣΥΡΙΖΑ;» του Γιάννη Δράκου. «Οι γαμπροί της (κυβερνητικής) ευτυχίας» γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου. «Τι συμβαίνει με την Χρυσή Αυγή;» Και δεύτερη ανεξαρτητοποίηση βουλευτού της μέσα σε λίγους μήνες με αιχμές.

  Δημοσιεύτηκε: 01 Σεπτέμβριος 2017

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου με δωρεάν ένθετο για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. «Σύνταγμα ΣΥΡΙΖΑ παγίδα για εθνικιστές και Χρυσή Αυγή» του Χρήστου Μπίσδα. «Απατηλές ονειρώξεις των δημοκρατιών» από τον Ευθύμιο Πέτρου. «Όσοι γενούν πρωθυπουργοί όλοι θα τσακιστούνε».

  Δημοσιεύτηκε: 03 Αύγουστος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 4 Αυγούστου στα περίπτερα όλης της Ελλάδος με δώρο έγχρωμη αφίσα της 4ης Αυγούστου. ΕΟΝ-Ελλάς-Μεταξάς: Ένα αφιέρωμα στον εθνικό κυβερνήτη και το καθεστώς του.

  Δημοσιεύτηκε: 30 Ιούνιος 2017

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί στα περίπτερα την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Δεκαοκτώ χρόνια μετά τον θάνατο του Γεωργίου Παπαδοπούλου και δεν βρέθηκε ένας να ορθώσει το ανάστημά του.

  Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούνιος 2017

  Αποκάλυψη: Κάνουν Συνέδριο σεξουαλικότητας στο Πολεμικό Μουσείο, δίπλα στις αιματοβαμμένες σημαίες των Ελλήνων. «Προπαγάνδα για τις «έμφυλες ταυτότητες» σε ανήλικους μαθητές» του Γιώργου Παπάζογλου.

  Δημοσιεύτηκε: 05 Μάιος 2017

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 5 Μαΐου. «Διωγμός της Ορθοδοξίας: Ο Μπουτάρης λέει όχι στην χρήση της Ροτόντας σαν Ορθόδοξο Ναό, αλλά δεν είναι αντίθετος στην δημιουργία Τζαμιού στην Θεσσαλονίκη» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου.

  Σελίδες