Δελτίο Τύπου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

  Δημοσιεύτηκε: 09 Απρίλιος 2005

  Ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκης Βορίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση για το θέμα της ονομασίας "Δημοκρατία της Μακεδονίας - Σκόπια":

  Η Ελλάς για το θέμα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων έχει λάβει θέση με την απόφαση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών το 1993. Υπενθυμίζουμε ότι η θέση αυτή είναι να μην αναγνωρισθούν τα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία", ή παράγωγά του.

  Η θέση αυτή παραμένει η ορθή θέση.

  Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε τυχόν εκ νέου συζήτηση μπορεί να γίνει μόνο στα πλαίσια του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

  Δημοσιεύτηκε: 03 Απρίλιος 2005

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καταγγέλει τις καταστροφές βιβλιοπωλείων στην Αθήνα στις 1 Απριλίου από συμμορίες της άκρας Αριστεράς. Πιο συγκεκριμένα οι ακροαριστεροί κατέστρεφαν ανενόχλητοι επί μία ώρα βιβλιοπωλεία (εκδόσεις "Γεωργιάδη" και άλλα) και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς η αστυνομία να κατορθώσει να σταματήσει τους βανδαλισμούς ή να συλλάβει κάποιον από τους βανδάλους.

  Δημοσιεύτηκε: 24 Ιανουάριος 2005

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ανακοινώνει ότι ο πρόεδρός του Μάκης Βορίδης, το περασμένο Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2005, νυμφεύθηκε την ιατρό κυρία Δανάη Μιχελάκου, με κουμπάρο τον στενό του φίλο, αντιπρόεδρο του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου Καρλ Λανγκ.

  Δημοσιεύτηκε: 14 Ιανουάριος 2005

  Ο Γιώργος Παπανδρέου εν όψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχουν στο συνέδριο και 50 (λαθρο)μετανάστες, οι οποίοι θα έχουν και δικαίωμα λόγου. Για άλλη μία φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εγκλωβίζεται μέσα στις διεθνιστικές ιδεοληψίες του, οι οποίες απέχουν έτη φωτός από την βούληση του Ελληνικού λαού. Προφανώς, όλες αυτές οι ενέργειες έχουν ως σκοπό να δώσουν το ιδεολογικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ, ως ενός κόμματος που ενστερνίζεται πλήρως τις αρχές της παγκοσμιοποιήσεως και της καταλύσεως της εθνικής κυριαρχίας.

  Δημοσιεύτηκε: 27 Δεκέμβριος 2004

  Η τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του Α.Τ. του Αγίου Παντελεήμονος από το «αναρχικό» παρακράτος έφερε ξανά στο προσκήνιο τις οργανωμένες ομάδες των αναρχικών και της άκρας αριστεράς οι οποίες δρουν ανενόχλητες και, κατά το δοκούν, έξω από τα όρια του νόμου και της συνταγματικής τάξεως. Όλη η χώρα παρακολούθησε τις απίθανες περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίες μιλούσαν για μία οργανωμένη συμμορία η οποία επιτέθηκε εναντίον του Α.Τ., τον φρουρό να τρέχει πανικόβλητος να κρυφτεί, τα περιπολικά και τα Ι.Χ.

  Δημοσιεύτηκε: 20 Δεκέμβριος 2004

  Οι διεθνιστικές ιδεοληψίες του Γιώργου Παπανδρέου αρχίζουν πλέον να παίρνουν μία πολύ επικίνδυνη για την πατρίδα μας τροπή. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους (λαθρο)μετανάστες «να συμμετέχουν στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, είτε ως μέλη, είτε ως φίλοι, κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με την ευκαιρία της παγκόσμιας Ημέρας του Μετανάστη».

  Δημοσιεύτηκε: 18 Δεκέμβριος 2004

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θεωρεί άκρως αρνητική εξέλιξη την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων για την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. στις 3 Οκτωβρίου 2005. Σημειώνεται ότι η ημερομηνία έναρξης των διαπραγματεύσεων συμπίπτει με τη Βρετανική προεδρία και το Λονδίνο έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην υποστήριξη της Τουρκίας, ακολουθώντας τις οδηγίες των Η.Π.Α.

  Δημοσιεύτηκε: 16 Δεκέμβριος 2004

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ εκφράζει την ικανοποίησή του για την ευτυχή κατάληξη της τρίτης (!) λεωφορειο-πειρατείας από Αλβανούς κακοποιούς, τους Λεονάρντ Μουρατάζ και Ρεσούλι Γκάζι, οι οποίοι διαμένουν επτά χρόνια στην Ελλάδα (στην Λούτσα) και για ευχαριστώ αποφάσισαν να απαγάγουν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ ζητώντας λύτρα.

  Δημοσιεύτηκε: 15 Δεκέμβριος 2004

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ εκφράζει την βαθύτατη αγανάκτησή του για την πειρατεία που πραγματοποιήθηκε εχθές σε λεωφορείο ΚΤΕΛ, στην Λεωφ. Μαραθώνος. Το γεγονός ότι για άλλη μια φορά, οι δράστες είναι μετανάστες και πιθανότατα λαθρομετανάστες, δικαιώνει την πεποίθηση του κόμματός μας, ότι η αθρώα και ανεξέλεγκτη μετανάστευση που υφίσταται η χώρα μας τα τελευταία 12 χρόνια, έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες για την κοινωνία, την οικονομία αλλά κυρίως για την δημόσια τάξη και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

  Δημοσιεύτηκε: 13 Δεκέμβριος 2004

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αντιμετωπίζει και πάλι με απορία την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μετά την περιπλάνηση του κ. Καραμανλή στις «προσωπικότητες» της διεθνιστικής αριστεράς, η επιλογή της Ν.Δ. κατέληξε να είναι ο κ. Κάρολος Παπούλιας. Είναι άλλη μία επιλογή συμβιβασμού με την αριστερά, με το «Προεδρικό ΠΑΣΟΚ», με τον Γιώργο Παπανδρέου.

  Σελίδες