Εκλογές 2012

  Δημοσιεύτηκε: 27 Ιούνιος 2012

  Έχουμε κυβέρνηση, λοιπόν, και είναι απορίας άξιον γιατί δεν είχαμε την ιδίας συνθέσεως κυβέρνηση πριν από 45 ημέρες. Θα είχαμε γλυτώσει και χρήματα και ψυχική φθορά, κάποιοι δεν θα είχαν εκτεθεί άδικα, κάποιοι άλλοι δεν θα έκαναν μάταια όνειρα για ανάκτηση των χαμένων τους εδρών, ενώ θα είχαμε και 21 ... καρπαζιέρες στην Βουλή, αντί για μόνο 18!

  Δημοσιεύτηκε: 26 Ιούνιος 2012

  Επιτέλους, οι εκλογές τελείωσαν και μαζί τους και η προσωπική εμπλοκή σε αυτές, αλλά και ολόκληρης της χώρας. Χάσαμε λοιπόν ως έθνος εξαιτίας τους δύο μήνες από την ζωή μας, αλλά και κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που κόστισαν. Και όλα αυτά γιατί, μπορεί εύλογα να αναρωτηθεί ο οποιοσδήποτε. Μα για να δώσουμε λαϊκή εντολή σε αυτούς που κυβερνούσαν και πριν, το ΠΑΣΟΚ και την NΔ, καθώς και τους εκπροσώπους του Μνημονίου.

  Δημοσιεύτηκε: 20 Ιούνιος 2012

  Πάντα, μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, ανοίγει στα κόμματα μια συζήτηση όσον αφορά το «μήνυμα» που έλαβαν από αυτή την αναμέτρηση, με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα. Προσπαθώντας να συνεισφέρω κι εγώ στο διάλογο που ήδη άρχισε στον ΛΑ.Ο.Σ., θα εκφράσω τις σκέψεις μου που αφορούν το μέλλον του και, κατά συνέπεια, το μέλλον του Πατριωτικού χώρου που με τιμή υπηρετώ εδώ και 3 περίπου δεκαετίες.

  Δημοσιεύτηκε: 19 Ιούνιος 2012

  Παρακολουθεί κανείς τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι στην αγωνία των κομματικών επιτελείων, αλλά και του πρόθυμου υπηρετικού προσωπικού τους στον χώρο της δημοσιογραφίας, και δεν δυσκολεύεται να συμπεράνει πως το μόνο που ενδιαφέρει τους Έλληνες αυτή την στιγμή είναι η απονομή δικαιοσύνης. Δεν τους αγγίζουν πια οι κλάψες, τα μελάνια, τα προγράμματα, οι υποσχέσεις, οι σκληρές αντιπαραθέσεις, η λασπολογία, η φαιά προπαγάνδα, οι εκβιασμοί και τα ψευτοδιλήμματα. Το μόνο που απαιτούν είναι δικαιοσύνη!

  Δημοσιεύτηκε: 17 Ιούνιος 2012

  Είπανε πως αυτές οι εκλογές, είναι οι εκλογές των διλημμάτων. Οι Έλληνες καλούνται να διαλέξουν μεταξύ ευρώ ή δραχμής λένε οι μεν, Ευρώπη ή Τρίτος Κόσμος μας θέτουν οι πιο ψαγμένοι, ενώ οι κλασσικοί επιμένουν Ελευθερία ή Κομμουνισμός. Αλλά ας τα πάρουμε ένα-ένα τα ... διλήμματα τους.

  Δημοσιεύτηκε: 15 Ιούνιος 2012

  «Όχι δεν είναι η γη σου, εσέ που δεν την έζησες τη γη
  και με τα γόνατα σερνάμενος,
  μετράς το χώμα με τον πήχη μυστικά»
  .
  Άγγελος Σικελιανός

  Δημοσιεύτηκε: 14 Ιούνιος 2012

  κ. Χατζηγεωργιάδη, θα ήθελα δύο λόγια για εσάς, ένα σύντομο βιογραφικό σας ας το πούμε.

  Δημοσιεύτηκε: 14 Ιούνιος 2012

  Αυτή η απορία σίγουρα προέκυψε στους αναγνώστες της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και επίδοξου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποία δημοσιεύθηκε στο «Πρώτο Θέμα». Σε αυτήν, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε: «Καταρχήν, πρέπει να υπάρξει μία συγκεκριμένη πολιτική νομιμοποίησης. Αν είναι κάποιος χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται, πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής.

  Δημοσιεύτηκε: 12 Ιούνιος 2012

  Το τελευταίο περιστατικό με τα μπουγελώματα και τις σφαλιάρες σε απευθείας τηλεοπτική σύνδεση, ανέδειξαν με τον πιο εμφανή τρόπο την μικρότητα και την ανεπάρκεια του πολιτικού κατεστημένου της χώρας. Μια ανεπάρκεια που δεν περιορίζεται μόνο στην λήψη σοβαρών πολιτικών αποφάσεων, για να αρθούν τα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα (που το ίδιο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας δημιούργησε), αλλά, δυστυχώς για την Πατρίδα, βλέπουμε αυτό το κατεστημένο να ωθεί τον λαό μας σε ακόμα μεγαλύτερα αδιέξοδα.

  Δημοσιεύτηκε: 11 Ιούνιος 2012

  Οι σκηνές που ζήσαμε πριν λίγες ημέρες στον τηλεοπτικό δίαυλο του ΑΝΤ1 προφανώς δεν θα έπρεπε να εκπλήξουν κανέναν, όσο και αν κάποιοι υποκρίνονται τους έκπληκτους, και εξηγούμαι.

  Σελίδες