Η «ανοιχτή κοινωνία» σκοτώνει

 • Δημοσιεύτηκε: 20 Αύγουστος 2017

  Tα γεγονότα στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια και στην Βαρκελώνη λειτούργησαν για άλλη μια φορά αποκαλυπτικά για τον τοξικό ολοκληρωτισμό της Αριστεράς. Για την Βιρτζίνια μάθαμε, το είπε κι ο ΣΚΑΪ, πως οι μαύρες κουκούλες και τα αντίφα ρόπαλα είναι «καλά», ενώ οι άσπρες κουκούλες και τα ρόπαλα της Κου Κλουξ Κλαν είναι «κακά». Δεν είναι παρά η επανάληψη της θεωρίας του ενός μόνο άκρου.

  Ο πρόεδρος Τραμπ σταθερά και επίμονα καταδίκασε αυτό που έβλεπαν τα μάτια όλων μας, την μισαλλοδοξία, το μίσος και τις εγκληματικές πράξεις και των δύο ολοκληρωτικών άκρων. Όλα δε ξεκίνησαν επειδή παράγοντες του κόμματος της εγκληματία πολέμου Χίλαρι Κλίντον θέλουν να κατεδαφίσουν αγάλματα ηρώων του Νότου και μαζί την αμερικανική Ιστορία. Ο Ρόμπερτ Ε. Λι, ο αρχιστράτηγος του Νότου, ήταν από τις ευγενικότερες μορφές που πέρασαν από το πεδίο της μάχης, με κύρος που αναγνώρισαν με σεβασμό και οι αντίπαλοί του. Αντίθετος με τον θεσμό της δουλείας, αρνήθηκε την αρχηγία του Στρατού των Βορείων λόγω της πίστης στην γενέτειρά του. Ο Στόουνγουολ Τζάκσον είναι από τις μεγαλύτερες μορφές της παγκόσμιας στρατηγικής και τακτικής του πολέμου.

  Αξίζει δε να διαβάσετε την αλληλογραφία του νεαρού Στρατηγού του Ιππικού του Νότου, του Τζεμπ Στιούαρτ, με τον πατέρα του. Γεμάτες ελληνομάθεια, αναφορές στους Έλληνες και τους Ρωμαίους κλασικούς και φλογερό πατριωτισμό, με απόλυτη αφοσίωση στην χώρα του. Για τους γνωρίζοντες Ιστορία, που ενημερώνονται για όλα από το twitter, η κατάργηση της δουλείας περισσότερο δικαιολογία ήταν για την επιβολή του βιομηχανικού Βορρά στον αμερικανικό Νότο. Ανάμεσα στους πατέρες της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας υπήρχαν πολλοί δουλοκτήτες, με πρώτο-πρώτο τον Τζορτζ Ουάσινγκτον. Η ανάγνωση της Ιστορίας με όρους του σήμερα είναι πρακτική αγράμματων και ηλίθιων φανατικών.

  Μπορώ να σας αναφέρω μερικές δικές μας ιστορικές προσωπικότητες, των οποίων τα αγάλματα θα έπρεπε να καθαιρέσουμε, σύμφωνα με την λογική της εγκληματικής οργάνωσης των αντίφα, οργάνων του Σόρος, γιατί ήταν όλοι δουλοκτήτες: Περικλής, Λεωνίδας, Θεμιστοκλής, Αριστείδης, Φίλιππος, Μέγας Αλέξανδρος. Στους δε δημοσιογραφούντες φιλελέφτ του κάθε ΣΚΑΪ συνιστώ μελέτη των κλασικών. Θα μάθουν χρήσιμα πράγματα και δεν θα γελοιοποιούνται προπαγανδίζοντας φίδια και τέρατα.

  Τα συνθλιμμένα σώματα των παιδιών στην Βαρκελώνη από τους ισλαμιστές δολοφόνους ξεβράκωσαν για άλλη μία φορά τις ευρωπαϊκές ηγεσίες και την δική μας. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο ελαττωματικός μελάτος ένοικος της Πειραιώς είχαν το στοιχειώδες θάρρος να πουν τις δύο λέξεις: ισλαμική τρομοκρατία. Από τις φοβικές «πολιτικά ορθές» ανακοινώσεις τους θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως οι δράστες της σφαγής, που έχει θύματα και Έλληνες, είναι Εσκιμώοι ανιμιστές ή Γιαπωνέζοι ταοϊστές.

  Δεν είναι. Είναι μουσουλμάνοι. Και δεν είναι «ψυχασθενείς», κάποιοι «φανατικοί». Αυτό είναι το know how της θρησκείας τους στην απόλυτη εφαρμογή. Αυτό σε μεγαλύτερη κλίμακα συνεθλίβη στο Πουατιέ από τον Κάρολο Μαρτέλο και στα τείχη της Βιένης από τον Ευγένιο της Σαβοΐας. Αυτοί μας κατείχαν 400 χρόνια, αφού εφάρμοσαν Ιερό Πόλεμο (Τζιχάντ), και αυτούς διώξαμε με το σπαθί και το ντουφέκι πίσω στην Ασία «για του Χριστού την Πίστη Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία». Η ελευθερία μας δεν κινδυνεύει αφηρημένα από κάποιους, κινδυνεύει από το μαχητικό Ισλάμ. Και η Ελευθερία μας ανήκει σε μας. Κανένα δικαίωμα δεν οφείλεται στους εχθρούς της, στους εχθρούς μας.

  Η επέλαση της ισλαμικής τρομοκρατίας οφείλεται στην παρουσία τους ανάμεσά μας. Αν δεν ήταν εδώ, δεν θα μπορούσαν να μας βλάψουν. Λίγοι φανατικοί από τις όλο και διευρυνόμενες κοινότητές τους αρκούν για να μας βουτάνε στο ίδιο μας το αίμα.

  Οφείλουμε λοιπόν να αναστρέψουμε την ισλαμική πλημμυρίδα με νομικά μέτρα και πρακτικές κρατικές πολιτικές. Ακούραστα η Νέα Δεξιά θα το λέει: Η Ευρώπη να επιστρέψει στους τρεις πυλώνες της: στην Ελλάδα, στη Ρώμη και στον Χριστιανισμό. Να γίνει πάλι χριστιανικό οχυρό. Και όλη η Δύση, από την Ουάσινγκτον ως τη Μόσχα, μαζί με το Ισραήλ, να αφανίσει από το πρόσωπο της Γης τους φορείς αυτού του γενοκτόνου φονταμενταλισμού.

  Κατηγορία: