Η επιτυχία της AfD και ο γάιδαρός μας

 • Δημοσιεύτηκε: 30 Σεπτέμβριος 2017

  Όπως με την εκλογή Τραμπ, έτσι και με την εντυπωσιακή είσοδο της AfD στη γερμανική Βουλή με 13,5%, οι εγχώριες αριστερόπληκτες ντουντούκες κόντεψαν να πάθουν αποπληξία για την άνοδο της «Ακροδεξιάς», τους «νεοναζί» κ.λπ. Μερικές δε αναλύτριες εκ του προχείρου, όπως εκεί στον ΣΚΑΪ, ήταν στο όριο να γυρίσουν τα μάτια τους ανάποδα και να αρχίσουν σπασμούς με «προοδευτικούς» αφρούς στο στόμα.

  Στην Νέα Δεξιά δεχτήκαμε και επιθέσεις για την πολύ συγκεκριμένου περιεχομένου επιστολή μας, στην οποία συγχαίραμε την AfD για την επιτυχία της. Σε αυτήν, εξήρα την πρόθεση του κόμματος να ζητήσει, αμέσως μετά τον σχηματισμό της κοινοβουλευτικής του ομάδας, την σύσταση εξεταστικής επιτροπής κατά της Άνγκελα Μέρκελ για την πολιτική της στο Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, διότι είναι ένα ζήτημα που δεν αφορά μόνον τον γερμανικό λαό, αλλά όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Επισήμανα επίσης ότι η προστασία από την παράνομη μετανάστευση, την επιθετικότητα του ισλαμικού φονταμενταλισμού και τις καταστροφικές και αντιευρωπαϊκές πολιτικές της ελίτ των Βρυξελλών εξυπηρετεί το κοινό συμφέρον όλων των ευρωπαϊκών Εθνών, του πολιτισμού τους και του μέλλοντός τους.

  Η Νέα Δεξιά βλέπει τα πάντα μέσα από το εθνικό φίλτρο, με κύριο κριτήριο τι ωφελεί την Πατρίδα μας. Τον γάιδαρό μας δεν τον χάσαμε στο Βερολίνο, όπως ούτε στην Ουάσινγκτον με την εκλογή Τραμπ, που κόντεψε να ρίξει στην κατάθλιψη τον Τσακ Νόρις-Κουμουτσάκο. Ο κυρ Μέντιός μας είναι εδώ, ισχνός από την ανεργία και την φτώχεια, και βλέπει τα πληρωμένα ενοίκια και τα επιδόματα των μουσαφιραίων, που θα τους φτιάξουμε και τζαμί. Είναι εδώ, μας βλέπει να αποχαιρετάμε τα παιδιά μας στα αεροδρόμια, ενώ τα μικρότερα αδέρφια τους, χωρίς έπαρση Σημαίας και πρωινή προσευχή, διδάσκονται από νεογενίτσαρους τι σημαίνει Αλλάχ Ακμπάρ!

  Εντός συνόρων είναι ο γάιδαρός μας και με κατεβασμένα αυτιά. Βλέπει τον δημόσιο πλούτο να ξεπουλιέται αντί πινακίου φακής, το φασιστοειδές παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ με κουκούλες και κράνη να αλωνίζει, το κουφάρι της ελληνικής βιοτεχνίας άθαφτο δίπλα σε αυτό της βιομηχανίας. Βλέπει πολυάριθμες ΜΚΟ, παρακλάδια ή στο πνεύμα του Σόρος, στελεχωμένες από «προοδευτικές ανθρωπίστριες» ύαινες να περιδρομιάζουν τον άμπακο, απομυζώντας πολύτιμους εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους.

  Αν είσαι Έλληνας και Χριστιανός, που η κρίση και οι μνημονιακές πολιτικές σε έσπρωξαν στο περιθώριο, την έκατσες τη βάρκα. Αν δεν μπορείς να φύγεις έξω, και είσαι και στη μέση ηλικία, θα φυτοζωείς με αρωγή από τη σύνταξη της μάνας σου, αν ζει, ή σε κωλοδουλειές, όπου θα σε εκμεταλλεύονται για λίγα κατοστάρικα. Κοντεύουμε την Βουλγαρία και πάμε δυνατά για μισθούς Μπαγκλαντές, ύστερα από 7 χρόνια ίδιας και απαράλλακτης πολιτικής στην οικονομία.

  Και όπως θα αγωνιάς, θα βλέπεις την μεγάλη μπίζνα των συριζαίων με όσους μας στέλνει το κράτος-συμμορία του Ερντογάν. Ξενομπάτες παράνομοι, κατά κανόνα μουσουλμάνοι, να γίνονται νόμιμοι και να απολαμβάνουν στέγη, περίθαλψη, επιδόματα και να σπρώχνονται στη μόνιμη εγκατάσταση, ενώ εμείς γερνάμε, πεθαίνουμε, λιγοστεύουμε και η κυβέρνησή μας πολεμάει την ταυτότητά μας, την πίστη μας, την γλώσσα μας, βάζει βρόμικο χέρι στα μυαλά των παιδιών μας. Καταλύουν τα αποτελέσματα της Ελληνικής Επανάστασης και παράλληλα τα κονομάνε.

  Η Εναλλακτική για τη Γερμανία δεν είναι ακροδεξιοί, μάλιστα με ηγετικό στέλεχος, που ... φεύγει, λεσβία παντρεμένη με Σριλανκέζα και υιοθετημένα παιδιά. Είναι ένα κόμμα ταυτότητας, με μεγάλες εσωτερικές αντιθέσεις, στοιχεία λαϊκισμού, όμως έχει ξεκάθαρη ατζέντα κατά της καταστροφικής μεταναστευτικής πολιτικής της Μέρκελ, που οδηγεί στην υπονόμευση της ασφάλειας, της εθνικής ταυτότητας και της ιστορικής συνέχειας των Ευρωπαϊκών Εθνών. Και μάλιστα θέλει να την καθίσει στο σκαμνί γι’ αυτό. Λαμπρή ιδέα για την τιμωρία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και όσους τους στήριξαν στο «άρατε πύλας».

  Οι δικαιωματιστές νεογενίτσαροι με τον φασιστοειδή ολοκληρωτισμό που τους διακρίνει βαφτίζουν κάθε αντίδραση στη διεφθαρμένη, καταστροφική και τόσο προσοδοφόρα γι’ αυτούς λαθρολαγνεία τους και με το ζόρι «πολυπολιτισμικότητα» ως «ακροδεξιά», «φασιστική», «νεοναζί» κ.λπ. Σουρεαλιστικό, όταν απευθύνεται από τους χρήσιμους ηλιθίους του Ερντογάν και του Ισλαμικού Κράτους, που κάνουν τους ναζί να μοιάζουμε vegan αρσακειάδες. Αυτή είναι η αισχρή και μη-ανεκτή αλήθεια, την οποία διαστρέφουν τα φθίνοντα ΜΜΕ και η ψευτοελίτ μας, που δεν διατυπώνει ούτε την ελάχιστη κριτική και αντιπρόταση στην πολιτική τρελάδικου που εφαρμόζεται σε βάρος της οικονομίας και της ασφάλειας του λαού μας από την Ε.Ε.

  Η νίκη της AfD αποδυναμώνει το μέτωπο των εχθρών μας, διότι η Μέρκελ συμπεριφέρεται ως εχθρός της Ελλάδας και της αληθινής Ευρώπης των Εθνών, αφενός με τον δημοσιονομικό ζουρλομανδύα που μας φόρεσε, αποκλείοντας την ανάπτυξη και λεηλατώντας τη χώρα μας, και αφετέρου διευκολύνοντας τον παράνομο ισλαμικό εποικισμό, με την πολιτική του «καλωσορίσματος». Ακόμη όμως κι αν η AfD ήταν «ακροδεξιά», η επισήμανση αυτή με αφήνει το ίδιο παγερά αδιάφορο με την πάλαι επισήμανση κουτών «δεξιών», όταν συνέδραμα το EAM Κουρδιστάν, μετωπική του ΡΚΚ, ως δικηγόρος αλλά και με πολιτική αλληλεγγύη, πως «μα οι Κούρδοι αντάρτες είναι μαρξιστές». Δεκάρα δεν δίνω. Ο αγώνας τους αποδυναμώνει έναν εχθρό του Έθνους μας και όλης της πολιτισμένης ανθρωπότητας, ένα γενοκτόνο κράτος-συμμορία.

  Όπως λοιπόν η υποστήριξή μου στο Κουρδικό εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα δεν με κάνει μαρξιστή, έτσι και η υποστήριξη στη συγκεκριμένη ατζέντα της AfD δεν με κάνει «ακροδεξιό». Άλλωστε, δεν έχουμε την ψευδαίσθηση πως θα ισιώσουμε και θα σώσουμε όλον τον κόσμο. Απλά να βοηθήσουμε την Πατρίδα μας και την Ευρώπη των Εθνών να επιστρέψουν στις αξίες τους και στην υπεράσπιση της Ελευθερίας τους. Σε αυτό δεν είμαστε μόνοι...

  Κατηγορία: