Η Ευρώπη των Εθνών αφυπνίζεται

 • Δημοσιεύτηκε: 23 Απρίλιος 2002

  Η αριστερή προπαγάνδα για άλλη μία φορά οργίασε. Επειδή ο Γαλλικός λαός πέταξε στα σκουπίδια τους αριστερούς και το Σοσιαλιστικό κόμμα, επειδή οι κομμουνιστές εξαφανίσθηκαν πολιτικώς, οι «προοδευτικοί» βρήκαν ποιος φταίει: ο «δαίμονας» Λεπέν. Και τα 5.000.000 των Γάλλων πολιτών που τον ψήφισαν.

  Ποιοί τον ψήφισαν; Οι Γάλλοι εργάτες σε ποσοστό 30%, οι αγρότες και οι βιοτέχνες που συνθλίβονται από την παγκοσμιοποίηση και την Ε.Ε., η Γαλλίδα μητέρα που ανησυχεί για την ασφάλεια των παιδιών της από την εγκληματικότητα των αλλοδαπών. Όλοι αυτοί που το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τους αντιμετωπίζει ως φορολογικά υποζύγια.

  Τον ψήφισαν αυτοί που αγαπούν την πατρίδα τους και είναι υπερήφανοι για την γλώσσα και την εθνική τους ταυτότητα. Αυτοί που πιστεύουν σε μία Εθνική Δημοκρατία στην οποία ο λαός αποφασίζει μέσω του κοινοβουλίου και δεν υπάρχει ο μονόδρομος της Ο.Ν.Ε. Μονόδρομοι υπάρχουν μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.

  Ποιους απειλεί ο Λεπέν; Σίγουρα όχι την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Λεπέν είναι ο εγγυητής των θεσμών και της λαϊκής ετυμηγορίας. Ο Λεπέν απειλεί μόνο την γραφειοκρατία των Βρυξελλών, την πολιτική και οικονομική ελίτ του Παρισιού, τις διεθνιστικές δυνάμεις που υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία, την μαρξιστική ιδεολογική ιντελλιγκέντσια. Ο Λεπέν απειλεί τα οικονομικά λόμπι που οδηγούν στο περιθώριο τα μεσαία στρώματα.

  Στον δεύτερο γύρο θα τον πολεμήσουν όλες οι δυνάμεις της παρακμής. Σοσιαλιστές, κομμουνιστές, πράσινοι, φιλελεύθεροι, κεντρώοι, παράνομοι μετανάστες, βιομήχανοι, συνδικάτα, οι πάντες. Και αυτός εκεί μόνος του. Πολεμώντας μία ζωή για το Γαλλικό έθνος. Στο πανεπιστήμιο, στην Αλγερία, στο κοινοβούλιο, στο πεζοδρόμιο. Μόνος εναντίον όλων. Μόνο που αυτή την φορά 5.000.000 Γάλλοι ενώνουν την φωνή τους μαζί του. Έως στις 5 Μαΐου θα γίνουν περισσότεροι. Ο αγώνας δεν τελειώνει στις 5 Μαΐου, εκεί αρχίζει.

  Ζαν Μαρί Λεπέν σε ευχαριστούμε που μας έδειξες τον δρόμο του αγώνος. Ήσουν ο πρώτος στην Ευρώπη που αντιστάθηκες στον διεθνισμό. «Τα έθνη θα αποδειχθούν ισχυρότερα από τα οικονομικά λόμπι» είχε πει στην τηλεόραση όταν ψηφίσθηκε η Συνθήκη του Μάαστριχ. Και είχε δίκιο. Ναι, οι πατριώτες σε όλη την Ευρώπη αντιστέκονται και νικούν, μετέχουν στην κυβέρνηση. Στην Αυστρία νικήσαμε, στην Ιταλία 2 εθνικιστικά κόμματα μετέχουν στην κυβέρνηση, σε Νορβηγία, Δανία και τελευταία στην Πορτογαλία οι εθνικιστές θριάμβευσαν.

  Ναι, τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Τα έθνη θα νικήσουν. Η Ελλάς θα νικήσει. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και ο Μάκης Βορίδης θα είναι εδώ στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ακολουθήστε μας!

  Κατηγορία: