Η προδιαγεγραμμένη ισλαμοποίηση της Ευρώπης

 • Δημοσιεύτηκε: 11 Σεπτέμβριος 2017

  Το άρθρο δημοσιεύθηκε στον προσωπικό μου ιστότοπο στις 9 Σεπτεμβρίου 2011. Για να είμαι σαφής, η ΝΔ απείχε της ψηφοφορίας, αλλά ακόμη και αυτή της η στάση δικαιολογεί, κατ’ εμέ πλήρως, την κριτική μου. Άλλωστε μερικά χρόνια αργότερα την δικαιολόγησε ακόμη πιο ξεκάθαρα αφού πια έχει προσχωρήσει πλήρως στις θέσεις της Αριστεράς και σε αυτό το ζήτημα. Το άρθρο στάθηκε αφορμή να ασχοληθεί μαζί μου η γερμανική εφημερίδα Jungewelt, με τον μόνο τρόπο που μπορούν να το κάνουν οι νεοταξίτες μαρξιστές και φιλελεύθεροι: υβρίζοντάς με! Φυσικά αρνήθηκαν να δημοσιεύσουν την απάντηση που τους απέστειλα, δείχνοντας στην πράξη το πόσο σέβονται την ελευθερία της άποψης.

  Αναδημοσιεύω το άρθρο, για να διαπιστώσει ο αναγνώστης ότι η πορεία προς την ισλαμοποίηση της Ευρώπης είναι προδιαγεγραμμένη, από την στιγμή που η πολιτική της τάξη και τα ΜΜΕ στην πλειοψηφία τους, ανέχτηκαν - αν δεν πριμοδότησαν - με την στάση τους την όλη κατάσταση. Μετά τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα από τον καιρό που δημοσιεύθηκε το άρθρο έως σήμερα, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο και στον πιο δύσπιστο, για το που οδεύει η Ευρώπη. Ιδιαιτέρως αν λάβει κανείς υπόψιν, την ακόμη πιο χαλαρή αντιμετώπιση του ζητήματος από το πολιτικό σύστημα σχεδόν όλης της Ευρώπης.

  Συμπληρώνω επίσης ότι είναι εντελώς αδιάφορο το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα τρομοκρατικό χτύπημα των ισλαμιστών. Και αυτό διότι η τρομοκρατία είναι το μέσο. Ο σκοπός είναι η πλήρης ισλαμοποίηση της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου. Εάν κατ’ αρχήν «δεν σκεφθούμε», οι επόμενες δεκαετίες θα μας οδηγήσουν ολοταχώς στον ισλαμικό μεσαίωνα. Έγραφα λοιπόν το 2011:

  Έχετε όρεξη να σκεφθείτε;

  Τα θέματα θρησκευτικότητος είναι, στ’ αλήθεια, πολύ «καυτά» και ιδιαιτέρως πολύπλοκα όταν καταπιάνεται κάποιος με αυτά. Είναι τέτοια η «φύση» τους - στην περίπτωση αυτή «μεταφυσική» - των θεμάτων αυτών, που δημιουργεί πάθη και αντιπαλότητες με το παραμικρό και απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ως Έλληνας (δηλαδή ελεύθερος άνθρωπος) ψάχνω την γνώση και δεν ισχυρίζομαι ότι κατέχω καμία απόλυτη αλήθεια, άρα πιστεύω στην ανεξιθρησκία. Δηλαδή στο ελεύθερο δικαίωμα του κάθε Έλληνα να πιστεύει και να θρησκεύεται όπως αυτός νομίζει. Και μιλάω μόνο για την Ελλάδα γιατί πιστεύω ότι αν υπάρχει κάτι που με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο, είναι η ελληνικότητά μου.

  Άρα όλα τα προβλήματα ή θέματα που προκύπτουν και αφορούν τη θρησκευτικότητα των Ελλήνων, τα κρίνω υπό αυτό το πρίσμα. Όχι βέβαια χωρίς λογικά επιχειρήματα γιατί τότε θα ανέτρεπα τα «περί ελληνικότητος». Για παράδειγμα θα αναφέρω τους Ιεχωβάδες. Αδιαφορώ αν αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν σε ένα, δύο, πεντακόσιους θεούς. Αδιαφορώ αν ο θεός τους λέγεται Γιαχβέ. Ως Έλληνας όμως και στην εθνικότητα, αλλά και ως πολίτης του ελληνικού κράτους, δεν μπορώ να δεχθώ να μην στρατεύονται, να καταπατούν δηλαδή τους νόμους. Και πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρούνται.

  Ευτυχώς ο νόμος το ‘χει προβλέψει και τους τιμωρεί (όχι επαρκώς λέω εγώ). Ούτε μπορώ να δεχθώ να θεωρούν την Ελληνική σημαία κουρέλι, επειδή τους το είπε κάποιος θεός! Θα πει κάποιος ότι πάει περίπατο η ανεξιθρησκία μου. Απαντώ ευθαρσώς: Ναι! Την ανεξιθρησκία την δέχομαι και την πιστεύω μέχρις ενός σημείου. Μέχρι το σημείο που μια θρησκεία έρχεται σε αντίθεση με το Έθνος και το Κράτος. Το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή.

  Προχθές η Ελληνική βουλή (κατά πόσο θέλει ακόμα να είναι Ελληνική, δεν ξέρω), με εξαίρεση το κόμμα του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού, ψήφισε το δεύτερο πιο επαίσχυντο νόμο από την Απελευθέρωση και μετά. Ο πρώτος ήταν ο τρόπος απόδοσης της Ελληνικής Ιθαγενείας. Με ονομαστική ψηφοφορία, κατόπιν αιτήματος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη το μεσημέρι στην Βουλή το άρθρο 29 του νομοσχεδίου για ... τα αυθαίρετα, σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα. Το τζαμί εκτιμάται ότι θα κοστίσει 12 εκατ. ευρώ και θα ανεγερθεί με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου σε χώρο που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό!

  Δεν χρειάζεται να επισημάνω πολλούς λόγους για το άκαιρο αυτής της απόφασης. Θα πω απλώς ότι την ώρα που όλοι συζητούν ακόμη και να μας «διαολοστείλουν» από την Ευρώπη, εμείς δίνουμε λεφτά για τζαμιά.

  Ένα άλλο γεγονός είναι, ότι στην Ελλάδα, αν εξαιρέσει κανείς τους Έλληνες Πομάκους και τους Τούρκους της Θράκης μας, δεν υπάρχει άλλη μουσουλμανική μειονότητα. Η μεγάλη πλειοψηφία των μουσουλμάνων λαθροεισβολέων, δεν βρίσκονται νόμιμα στη χώρα και, αν εφαρμόζονταν οι νόμοι δεν θα είχαν δικαιώματα. Παραβίασαν νόμους και δεν είναι Έλληνες πολίτες. Οπότε δεν δικαιούνται λατρευτικούς χώρους. Ο αναγνώστης μπορεί να σκεφτεί που ζουν οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, οπότε και να αναρωτηθεί, τι δουλειά έχει το τέμενος στην Αττική;

  Αλλά αυτό το άρθρο, σκοπό έχει την θρησκευτική διάσταση του θέματος σε σχέση με το Έθνος και το Κράτος. Γιατί εδώ τίθενται ζητήματα εθνικής ασφαλείας. Σε όλο τον κόσμο τα τεμένη των μουσουλμάνων λειτουργούν ως τόποι καλύψεως τρομοκρατών. Εκτός αυτού, είναι πάγιο αίτημα της Τουρκίας να δημιουργηθεί το τέμενος. Γιατί άραγε; Αν δούμε το θέμα ρεαλιστικά θα συνειδητοποιήσουμε ότι πλην των μουσουλμάνων Πομάκων, τα τζαμιά δεν εξυπηρετούν μόνο θρησκευτικά δικαιώματα. Είναι τόποι ασκήσεως πολιτικής και σε μερικές περιπτώσεις, μάλιστα, ανθελληνικής. Και όταν τίθενται ζητήματα εθνικού συμφέροντος, η ανεξιθρησκία πάει περίπατο (και έτσι πρέπει).

  Αφήστε βέβαια την ηθική του Ισλάμ, η οποία φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία όπου λιθοβολείται βάναυσα μία μουσουλμάνα από ομόθρησκούς της. Ξέρετε, από αυτά τα κράτη που εμφορούνται από τη θρησκεία «της αγάπης» και είπαν να εισβάλλουν και στην πατρίδα μας για να μας μεταδώσουν λίγη.

  Και στο κάτω κάτω, αφού τόσο κόπτονται οι πολιτικοί μας για την Δημοκρατία, γιατί δεν σέβονται το κοινό αίσθημα του ελληνικού λαού, το οποίο σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι εναντίον της δημιουργίας τεμένους; Αλλά μήπως σεβάστηκαν την επιθυμία του ελληνικού λαού στο Μακεδονικό ή στο λαθρονομοσχέδιο;

  Το κακό τώρα είναι ότι, πλην των βουλευτών του ΛΑΟΣ, δεν είχαν κανέναν αντίπαλο στο θέμα. Πολιτικά δηλαδή, γιατί ουσιαστικά έχουν απέναντί τους την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Δυστυχώς, το κόμμα της ΝΔ, η οποία τόσο κόπτεται για τον εθνικό χαρακτήρα του, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί έρμαιο των διαθέσεων του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς. Μιας Αριστεράς, η οποία πάντα έχει τον τρόπο να υποστηρίζει οτιδήποτε άλλο, εκτός από τα συμφέροντα του έθνους. Από την μία διαχωρισμός Κράτους- Εκκλησίας, αλλά απ’ την άλλη να χρηματοδοτήσουμε το τζαμί.

  Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα. Οι θρησκευτικές συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες και προσωπικό μου πιστεύω είναι ότι, σε συνάρτηση με το τεράστιο ζήτημα της λαθρομεταναστεύσεως, θα εξελιχθούν και σε φυλετικές. Πάρτε παράδειγμα τα γεγονότα του Λονδίνου, που με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα, ξεσηκώθηκαν μόνο οι «βρετανοποιηθέντες» αλλοδαποί.

  Κατά τα άλλα, η ψήφιση του νομοσχεδίου απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι αν δεν υπάρχει σχέδιο αφελληνίσεως από τα 4 κόμματα, τότε δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα, άρα είναι ανίκανοι να ασκούν ελληνική πολιτική. Ή μπορεί να συμβαίνουν και όλα αυτά μαζί. Όπως και να έχει, πάντως, ο Ελληνικός λαός, καλείται να απαντήσει στο ερώτημα που έθεσε ο «προφήτης» του Ελληνισμού, Περικλής Γιαννόπουλος, 100 χρόνια πριν και να πάρει αποφάσεις για το μέλλον των παιδιών του (ασφαλώς το ελληνικό τους μέλλον): «Ελληνική Φυλή, έχεις όρεξη να σκεφτείς;»

  Κατηγορία: