Ισχυρό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην Λαμία με 1,01%

    Δημοσιεύτηκε: 18 Ιούνιος 2004

    Όσοι ανέτρεξαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, θα διαπίστωσαν ότι το καλύτερο ποσοστό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ σε όλη την ελληνική επικράτεια, επετεύχθη στον Νομό Φθιώτιδος, όπου το κόμμα μας συγκέντρωσε 617 ψήφους, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,57%. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συναγωνιστές του Νομού αυτού, όχι μόνο για την πρωτιά τους μεταξύ των άλλων Νομαρχιακών Οργανώσεων αλλά και γιατί στην πόλη της Λαμίας ξεπέρασαν το φράγμα της μονάδος, συγκεντρώνοντας 1,01% των ψήφων και καθιστώντας το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 6η δύναμη.

    Αντίστοιχα, δεν πρέπει να παραλείψουμε να συγχαρούμε την Νομαρχιακή Οργάνωση Καρδίτσης, η οποία εξασφάλισε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ την υψηλότερη θέση πανελλαδικά, την 6η, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι στην Καρδίτσα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αποτελεί μία υπολογίσιμη δύναμη. Ανάλογες περιπτώσεις είναι και η Κοζάνη με τα Τρίκαλα, όπου οι συναγωνιστές μας, υπό πολύ αντίξοες συνθήκες, είχαν πολύ αξιόλογες παρουσίες, ενώ η νεοσύστατη Νομαρχιακή Οργάνωση Πέλλης, παρά το νεαρό της ηλικίας των μελών της και την έλλειψη γραφείων ξεπέρασε τον μέσο όρο.

    Ιδιαιτέρας μνείας, τέλος, χρήζουν οι Νομοί Ξάνθης και Ροδόπης, όπου το κόμμα μας δεν είναι οργανωμένο και παρ’ όλ’ αυτά μας εξέπληξαν, όπως άλλωστε και στις προηγούμενες Ευρωεκλογές. Αποδεικνύεται περίτρανα λοιπόν ότι παρά την χαλαρή παρουσία μας και παρά την συμμετοχή σ’ αυτές τις εκλογές της ΔΗ.Π.ΕΝ. του Θρακιώτη, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Χαραλαμπίδη, χάριν στο υψηλό εθνικό φρόνημα αλλά και την επαγρύπνηση του Θρακιώτικου ελληνισμού αλλά και στην – κατ’ εξαίρεσιν - επί ίσοις όροις αντιμετώπισή μας από τοπικά ΜΜΕ και εφημερίδες, οι Θρακικοί νομοί κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις για το κόμμα μας. Θεωρούμε ότι οι ανάπτυξη τοπικών οργανώσεων σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη είναι θέμα χρόνου.

    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θέλει για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει όλους τους συναγωνιστές για τον επί εξαμήνου ακατάπαυστο αγώνα τους, ο οποίος δικαιώθηκε με τον υπερδιπλασιασμό της δυνάμεώς του.