Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Ανεπιθύμητοι»

  Δημοσιεύτηκε: 07 Σεπτέμβριος 2018

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδος με προσφορά για όλους τους αναγνώστες μας: 6 βιβλία μόνο με 25 ευρώ.

  Διαβάστε σε αυτό το φύλλο: Πρόκληση: Βεβήλωσαν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη. «Ανεπιθύμητος ο Τσίπρας στην συμπρωτεύουσα» γράφει ο Μιχάλης Τάντης. «Δεν χωράς πουθενά» του Γιάννη Κουριαννίδη. «Η πικρή αλήθεια κατάματα» του Ηλία Ηλιακόπουλου. «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλουν να διχάσουν τους Έλληνες αλλά…» από τον Νίκο Παπαγεωργίου.

  «Οι γυναίκες ψηφίζουν εθνικιστικά». «Ανασχηματισμός κατά παραγγελία» του Σπύρου Χατζάρα. Οι ελεύθερες φωνές γράφουν στον «Ελεύθερο Κόσμο». «Η «κατά φαντασίαν» αδυναμία καταδικάζει την Ελλάδα» γράφει ο Ευθύμιος Πέτρου. «Οι Τούρκοι γιορτάζουν τις σφαγές Ελλήνων στην Μικρά Ασία». «Οι συγκρούσεις για μια νέα Γιάλτα και οι αυταπάτες μας» του Γιώργου Δημητρούλια.

  Αφιέρωμα: Ο εθνικός χώρος, οι συζητήσεις και η προσπάθεια για ένωση. Ε.Σ.Ο. Μία πρωτοβουλία που βρίσκει ανταπόκριση. «Πατριωτική … σαλάτα» γράφει ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος. «Δεν εκπροσωπείται από τα κοινοβουλευτικά κόμματα μεγάλο μέρος του λαού» από τον Ευριπίδη Ρηγόπουλο. «Αντίσταση στην Παγκοσμιοποίηση» του Χρήστου Ρήγα. Μετά από 19 χρόνια, πάλι μαζί Πλεύρης και Χρυσή Αυγή;

  «Ψεύδονται όσοι ισχυρίζονται ότι θέλουν εκλογές» του Γεωργίου Αϋφαντή. «Η Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει» γράφει ο Γιάννης Δράκος. Η άγνωστη συνέντευξη του Παρασκευά Μπόλαρη: «Καθήκον του Έλληνα αξιωματικού είναι να αποδράσει». «Οι διάφορες πτυχές του προβλήματος «μετανάστευση»» του Γιώργου Παπάζογλου.

  «Επιβάλλουν την Πανθρησκεία» γράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης. «Σταυρός, η ωραιότης της Εκκλησίας». «Παναγιώτης Τρεμπέλας» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. «Το Βασίλειο των Πτολεμαίων» από τον Γιώργο Καραμαδούκη. «Ελένη Ιωαννίδου η ηρωίδα μάνα» γράφει η Άννα Ορφανού. Ο Κωνσταντίνος Τσοπάνης μιλά για το νέο βιβλίο των εκδόσεων Λόγχη «Στρατάρχης Αντωνέσκου και Σιδηρά Φρουρά»: «Η Λεγεώνα έδωσε πρώτη το σύνθημα της εξέγερσης». «Εθνικισμός η μόδα που θα διαρκέσει» του Άγγελου Δημητρίου.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας «Ακρότητες» από τον Γιώργο Δασκαλάκη, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η επιφυλλίδα του «Ελεύθερου Κόσμου», οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και οι εκδηλώσεις.

  «Ελεύθερος Κόσμος» η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: