Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Ανοίγει ο δρόμος για νέο πατριωτικό κόμμα»

  Δημοσιεύτηκε: 05 Μάιος 2018

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 4 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν πολυσέλιδο ένθετο του Αντώνη Αθανασόπουλου: «Η εθνική αλήθεια για την Μακεδονία». Διαβάστε σε αυτό το φύλλο: Νέο ξεκίνημα για το Πατριωτικό Κίνημα. Τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης του «Ελεύθερου Κόσμου»: «Ένας στους δύο ψηφίζει συνασπισμό πατριωτικών κομμάτων».

  «Ανθελληνική τουρκική προπαγάνδα μέσω τηλεοπτικού σήριαλ». «Με πολιτική φλυαρία δεν προχωρά η χώρα» γράφει ο Μιχάλης Τάντης. «Η Τουρκία; Θωρακίζεται. Εμείς;» από τον Ευθύμιο Πέτρου. «Οι εθνικιστικές ιδέες δεν ποινικοποιούνται» του Γιώργου Δημητρούλια.

  Συνέντευξη: Ο Κωνσταντίνος Τσοπάνης μιλά για το νέο βιβλίο «Χόρια Σίμα: Αιχμάλωτοι των δυνάμεων του Άξονος» που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις «Λόγχη». Ακόμα: «Καιρός για αντίδραση, επιτέλους!» του Γιάννη Κουριαννίδη. «Η εργατική και κοινωνική πολιτική των εθνικών καθεστώτων» γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου.

  «Η ιερή μας παρακαταθήκη» από τον Δημήτριο Κυριακίδη. «Πεντηκοστή: Η γενέθλια ημέρα της εκκλησίας». «Ευσέβιος Ματθόπουλος» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. «Η «αναβάθμιση» του Μακρυγιάννη» άρθρο του Σπύρου Χατζάρα. «Ίδρυση και εδραίωση της Κωνσταντινούπολης ως πρωτεύουσας του Μεσαιωνικού Ελληνισμού» γράφει ο Γιώργος Καραμαδούκης. «Οργισμένη γενιά» από τον Άγγελο Δημητρίου.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., η επιφυλλίδα του «Ελεύθερου Κόσμου», οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, εκδηλώσεις και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  Ζητήστε τον «Ελεύθερο Κόσμο» στα περίπτερα όλης της Ελλάδος, την φωνή των Ελλήνων εθνικιστών.

  Κατηγορία: