Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Απαγορεύουν την παρέλαση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής!»

  Δημοσιεύτηκε: 29 Σεπτέμβριος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.

  «Απαγορεύουν την παρέλαση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής. Τι φοβούνται στον ΣΥΡΙΖΑ;» του Γιάννη Δράκου. «Οι γαμπροί της (κυβερνητικής) ευτυχίας» γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου. «Τι συμβαίνει με την Χρυσή Αυγή;» Και δεύτερη ανεξαρτητοποίηση βουλευτού της μέσα σε λίγους μήνες με αιχμές.

  Αφιέρωμα Οκτωβριανή Επανάσταση: 100 χρόνια κόκκινης λαίλαπας. «Εμείς και τα Σοβιέτ» του Πέτρου Μυλωνά. «Μετά την «επανάσταση» το αίμα: Από την Φεντερασιόν στην Κομισιόν» από τον Μιχάλη Τάντη.

  Επίσης: «Οι Ελληνίδες της Πίνδου στον πόλεμο του 1940» του Νίκου Αγαπηνού. «Η Αγία Σκέπη της Θεοτόκου και το έπος του 1940». «Η Ιερά Μονή Εσφιγμένου φρουρός των ιερών και των οσίων της Ορθοδοξίας» γράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης. «Το φαινόμενο του μοναχισμού και η συμβολή του» από τον Γιώργο Καραμαδούκη.

  Ακόμα: «Αλλάχου ακμπάρ! Τα νέα βιβλία θρησκευτικών στα σχολεία» του Γιάννη Κουριαννίδη. «Τουρκία ο γίγαντας με τα πήλινα πόδια» από τον Ευθύμιο Πέτρου. «Τρόμαξε το σύστημα η νίκη του Afd» του Νίκου Τζιόπα.

  Συνέντευξη: Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου Μιχάλης Κακουλίδης μιλά στον «Ελεύθερο Κόσμο»: «Το τουρκικό προξενείο βρίσκεται πίσω από το κυνήγι που δεχόμαστε».

  Επίσης: «Ο Κούλης, η Μέρκελ και ο Αλέξης είναι μέλη της ίδιας Διεθνούς» γράφει ο Σπύρος Χατζάρας. «Απειλή για το πολιτικό σύστημα οι Έλληνες ομογενείς και νεομετανάστες» του Χρήστου Μπίσδα. «Εθνικιστική πολιτική και τοπική αυτοδιοίκηση» του Γιώργου Δημητρούλια.

  «Γεώργιος Σουρής» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. «Αθηνά Μεσολωρά» από την Άννα Ορφανού. «Ένας χρόνος διάδοσης των εθνικιστικών ιδεών, ένας χρόνος «Ανάκτηση»» γράφει ο Άγγελος Δημητρίου. «Μνήμη στρατηγού Μιχαήλ Β. Οικονομάκου: Ένας πατριώτης παράδειγμα για όλους μας».

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: