Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Διωγμός της Ορθοδοξίας, αλλά ναι σε τζαμί»

  Δημοσιεύτηκε: 05 Μάιος 2017

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 5 Μαΐου. «Διωγμός της Ορθοδοξίας: Ο Μπουτάρης λέει όχι στην χρήση της Ροτόντας σαν Ορθόδοξο Ναό, αλλά δεν είναι αντίθετος στην δημιουργία Τζαμιού στην Θεσσαλονίκη» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου.

  «Ποιος και γιατί κέρδισε την εργατιά Μεταξάς ή Παπαδόπουλος;» Απαντούν Κωνσταντίνος Πλεύρης και Μάνος Χατζηδάκης. «Τουρκία «λαβωμένη» και επικίνδυνη» γράφει ο Ευθύμιος Πέτρου. «Ο πολυπολιτισμός διαλύει το κρατίδιο των Σκοπίων» του Χρήστου Μπίσδα. «Πως χάθηκε το 2010 η μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα» του Γιάννη Κουριαννίδη.

  Ακόμα: Ο κορυφαίος καθηγητής γενετικής Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης μιλά αποκλειστικά στον «Ελεύθερο Κόσμο»: «Φαλμεράυερ τέλος, κατά 98% ανόθευτο το DNA των Ελλήνων». «Εθνικό κράτος και εργατική πολιτική» γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου. «Πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Κυριάκος» του Μιχάλη Τάντη. «Η ελληνική ψωροελίτ είναι το εθνικό μας πρόβλημα» του Σπύρου Χατζάρα.

  Επίσης: «Τραμπ και Λεπέν μία νέα εποχή αρχίζει» γράφει ο Γιώργος Δημητρούλιας. Μία προφητική συνέντευξη του Ζαν Μαρί Λεπέν στον «Ελεύθερο Κόσμο» πριν 11 χρόνια. Ο Αλαίν Ντε Μπενουά, ο φιλόσοφος της ευρωπαϊκής Δεξιάς, μιλά για τις γαλλικές εκλογές. «Η υποκρισία της Κεντροδεξιάς στην Ευρώπη» του Νίκου Τζιόπα.

  Ακόμη: «Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν» του Πέτρου Μυλωνά. «Σφάζονται δεξιά παλικάρια στην ποδιά του ... Μπελογιάννη». Σιίτες εναντίον Σουνιτών για το τζαμί στον Βοτανικό. Αποκάλυψη: Χρήματα για τζαμιά, αλλά όχι για την Ελλάδα: Ρημάζουν οι οικίες του Κωστή Παλαμά και του Παύλου Μελά στην Αθήνα, με την ανοχή του ελληνικού κράτους. Τα αποτελέσματα και στατιστικά της μεγάλης δημοσκόπησης για την 21η Απριλίου. 4.000 εθνικιστές κατέρριψαν την «αντιχουντική» προπαγάνδα 50 ετών

  «Μανώλης Καλομοίρης» από τον Λεόντιο Αλεξάνδρου. Από την παράδοση της Ρωμιοσύνης: Ο Άγιος Νεομάρτυς Μάρκος ο Κρης. Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, ένας θρύλος της λαϊκής μας παράδοσης, από το βιβλίο «Μύθοι και Θρύλοι για την Άλωση».

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., οι εκδηλώσεις του μήνα, οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: