Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «ΕΟΝ - Ελλάς - Μεταξάς»

  Δημοσιεύτηκε: 05 Αύγουστος 2016

  Ο «Ελεύθερος Κόσμος» κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου και τιμά το καθεστώς του Ιωάννη Μεταξά, δώρο σε όλους τους αναγνώστες μία σπάνια έγχρωμη αφίσα της 4ης Αυγούστου.

  Διαβάστε στο νέο φύλλο: «Ο Ιωάννης Μεταξάς ανύψωσε την Ελλάδα» γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου. «Το μεγαλείο ενός ηγέτη και η μεταπολιτευτική μικρότητα» του Μιχάλη Τάντη. «Ο ανδριάντας του Μεταξά στο Αργοστόλι και ο «αντιφασιστικός αγώνας» εναντίον του».

  Η «Στέγη Αστέγων» στον Βοτανικό ανοίγει τις πόρτες της στον «Ελεύθερο Κόσμο» μιλάνε στην εφημερίδα μας εκπρόσωποι του συλλόγου «Έφεδροι Πολίτες - Οπλίτες», ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ο Χρήστος Ρήγας και εκπρόσωποι της ομάδας «Propatria». Πρόκληση: Άρον-άρον φέρνουν προς ψήφιση στην Βουλή το νομοσχέδιο για την κατασκευή του ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα.

  Αποκάλυψη: «Halal Catering στο Ελληνικό», τζάμπα φαί και ρεύμα για τους λαθρομετανάστες, την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε. «Η γεωπολιτική της Ορθοδοξίας και η πολιτική της θρησκείας» του Γιώργου Δημητρούλια. «Το σύστημα Μέρκελ και τα γιουσουφάκια του» γράφει ο Νίκος Τζιόπας.

  Και ακόμα: «Τι φοβάται ο Ερντογάν;» του Ευθύμιου Πέτρου. «Ο επόμενος Βαρουφάκης» γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης. «Η Σαρία πάνω απλώνεται πάνω από την Ευρώπη και η Ελλάδα απλός θεατής» του Χρήστου Μπίσδα.

  Συνέντευξη: Ο κυβερνήτης του υποβρυχίου «Νηρεύς» το 1974 Γιάννης Παναγιωτόπουλος μιλά στον «Ελεύθερο Κόσμο»: «Το ‘74 δεν μας άφησαν να πολεμήσουμε». «Γαμώ τα Pokemon και τις μεταρρυθμίσεις σας» του Σπύρου Χατζάρα.

  «Η καταστροφή της Σμύρνης» γράφει ο Νίκος Αγαπηνός. «Το αρχαιοελληνικό πνεύμα έμεινε ζωντανό στο Βυζάντιο» του Γιώργου Καραμαδούκη. «Bandera: ο Ουκρανός ήρωας που διχάζει» του Αθανάσιου Ακριβούλη.

  Και ακόμα: Προσωπογραφία: «Παύλος Βλαστός» γράφει ο Λεόντιος Αλεξάνδρου. «Ευλάβεια εις την Παναγίαν Θεοτόκον» από τις διδαχές του Πατροκοσμά. «Η Παναγία η Κακαβιώτισσα, ένα λαμπρό Προσκύνημα της Θεοτόκου στην Λήμνο».

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: Ακρότητες με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα Πολιτιστικά με τον Γιώργο Πισσαλίδη, τα Διεθνή από τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατυρική στήλη του Δημήτρη Βήτα, οι εκδηλώσεις που έγιναν και οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων.

  Ελεύθερος Κόσμος, η εφημερίδα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: