Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Ερχόμαστε!»

  Δημοσιεύτηκε: 30 Δεκέμβριος 2016

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου μαζί με τρεις μεγάλες προσφορές: Εκπτωτικό κουπόνι για 50% στα βιβλία του Κωνσταντίνου Πλεύρη, 12σελιδο ένθετο με τίτλο «Η Εκκλησία της Ελλάδος στο στόχαστρο του κράτους και των μπολσεβίκων» και κουπόνι έκπτωσης 50% για τις παραστάσεις του Κώστα Πρέκα.

  Σε αυτό το φύλλο: «2017: Ενωμένοι οι εθνικιστές κάτω από την Σημαία, ερχόμαστε και τελειώνουμε με την Αριστερά». «Πατριωτική εκλογική συμμαχία» του Γιώργου Δημητρούλια. «Εθνομελλοντισμός: Βάση συσπειρώσεων και θέσεων» του Γιώργου Σαγιά. «Οι εθνικιστές είναι η μόνη αντίσταση» του Μιχάλη Τάντη.

  Ακόμα: Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο «Πατριάρχης» του ελληνικού εθνικισμού, μιλάει στον «Ελεύθερο Κόσμο»: «Στόχος μου η ένωση των εθνικιστών». «Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ» του Γεωργίου Κασσαβέτη. «Αλέξη φύγε!» του Νίκου Παπαγεωργίου». «Ξορκίζοντας το καλό» του Γιάννη Κουριαννίδη.

  Συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Ιωάννη Γρίβα στον Νίκο Θεοδώρου: «Δεν υπήρξε αντίσταση των πολιτικών την 21η Απριλίου 1967». Επίσης: «Η Ελπίδα θα έρθει μόνο από το Παρίσι» του Σπύρου Χατζάρα. Ιστορικό φωτογραφικό αφιέρωμα: Όταν ο λαός αποθέωνε τον Στυλιανό Παττακό.

  «Ο Χρόνος και η συλλογική μνήμη» του Άγγελου Δημητρίου. Ισλαμικός τρόμος πάνω από την Ελλάδα. «Γιατί δεν λύνεται το Κυπριακό» του Ευθύμιου Πέτρου. «Συντηρητισμός και πρόοδος» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου. Ακόμα: Συνέντευξη του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού Κώστα Πρέκα. «Πάψτε τις κλάψες και τις μύξες για την τρομοκρατία» του Νίκου Τζιόπα.

  «Γεώργιος Γεωργαλάς: Ο μεγάλος Έλληνας διανοητής». Ο Κωνσταντίνος Τσοπάνης μιλάει για το νέο βιβλίο των εκδόσεων «Λόγχη»: «Ο Μιρτσέα Ελιάντε και η Σιδηρά Φρουρά». «Η ηρωίδα Ουρανία Παναγιωτοπούλου» της Άννας Ορφανού. «Η πρώτη εθνοσυνέλευση της Επαναστάσεως» του Γεώργιου Καραμαδούκη. «Θεοφύλακτος Παπακωνσταντίνου» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. Παρουσίαση του 2ου τεύχους της «Ανάκτησης» που κυκλοφορεί στα περίπτερα στην Αθήνα.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., οι εκδηλώσεις του μήνα, οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  Κατηγορία: