Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Ηγέτες και σκιάχτρα»

  Δημοσιεύτηκε: 30 Ιούνιος 2017

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί στα περίπτερα την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

  Δεκαοκτώ χρόνια μετά τον θάνατο του Γεωργίου Παπαδοπούλου και δεν βρέθηκε ένας να ορθώσει το ανάστημά του. Το κόκκινο γκουλάγκ στον Φενεό και οι σφαγές του ΚΚΕ. «Η κυβέρνηση της πρώτης φοράς σκουπιδοαριστεράς» του Γιάννη Δράκου. «Η ασυλία των Ρομά και η αβεβαιότητα των Ελλήνων» από τον Γεώργιο Παπάζογλου.

  Μιλούν στον «Ελεύθερο Κόσμο»: Ο τέως νομάρχης Φλώρινας Παύλος Αλτίνης για το «Μακεδονικό», ο μουσικοσυνθέτης Χάρης Χαλκίτης για το μουσικό του δρώμενο «Αλέξανδρος-Ρωξάνη» και ο Αναστάσιος Ναθαναηλίδης, περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την Ελληνική Αυγή, για τα προβλήματα της περιφέρειάς του.

  Ακόμα: «Υπερηφάνεια για την Ελλάδα μπορείς να έχεις, αρκεί να σε λένε Αντετοκούνμπο» από τον Νίκο Τζιόπα. «Ζυγόν δουλείας ας έχωσι...» του Γιάννη Κουριαννίδη. «Ο εθνικιστικός τρόπος ζωής» γράφει ο Χρήστος Μπίσδας.

  Επίσης: «Η μάχη οπισθοφυλακών του συστήματος των Βρυξελλών» του Ευθύμιου Πέτρου. «Η ιδεολογία της ήττας» από τον Κωνσταντίνο Βαϊούλη. «Η Ελλάδα χάνεται και αντίδραση καμία» γράφει ο Ευριπίδης Ρηγόπουλος. «Αυταπάτες και πανωλεθρίαμβοι» με τον Νίκο Παπαγεωργίου.

  «Το δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ και ο διχασμός των Ελλήνων» του Μιχάλη Τάντη. «Η κοινωνία θέλει ισότητα απέναντι στον τραπεζίτη» γράφει ο Σπύρος Χατζάρας. «Η Μονή Εσφιγμένου αντιστέκεται στον Οικουμενισμό» από τον Δημήτρη Κυριακίδη.

  «Η Βυζαντινή κοινωνία» γράφει ο Γιώργος Καραμαδούκης. «Ο Άγιος Νεομάρτυς Κυπριανός Δημήτριος Πικιώνης» από τον Λεόντιο Αλεξάνδρου. «Η ηρωίδα Μαργαρίτα Μπασδέκη» γράφει η Άννα Ορφανού. «Εθνικολαϊκή ανυποταγή» με τον Άγγελο Δημητρίου. Παρουσίαση του 4ου τεύχους του περιοδικού «Ανάκτηση».

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  «Ελεύθερος Κόσμος»: η εφημερίδα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: