Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Η Ελλάδα αιμορραγεί. Δεν θα την αφήσουμε να πεθάνει!»

  Δημοσιεύτηκε: 05 Οκτώβριος 2018

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου σε ολόκληρη την Ελλάδα με δωρεάν ένθετο, την εφημερίδα «Εθνεγερσία». Διαβάστε σε αυτό το φύλλο: «Η Ελλάδα αιμορραγεί δεν θα την αφήσουμε να πεθάνει!»

  «Το πολιτικό πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει την Νέα Δημοκρατία» του Μιχάλη Τάντη. «Τι καθόρισε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος» γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης. «Σκόπια το κακόν τέλος μιας ενόχου αρχής ή η κακή αρχή ενός μοιραίου τέλους» του Ανδρέα Πετρόπουλου. «Το τελευταίο ψεύδος του κομμουνισμού» από τον Ευθύμιο Πέτρου.

  Ακόμα: Σκέψεις και προσεγγίσεις μετά το δημοψήφισμα στα Σκόπια. Μιλούν στον «Ελεύθερο Κόσμο»: Αντώνης Αθανασόπουλος, συγγραφέας-νομικός, Παύλος Αλτίνης, τέως νομάρχης Φλώρινας, Γιάννης Κουριαννίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Μίχος, ανεξάρτητος βουλευτής, Χρήστος Ρήγας, περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Ψωμιάδης, τέως νομάρχης Θεσσαλονίκης.

  Έστειλαν Νιγηριανό γιατρό που δεν μιλούσε ελληνικά σε ορεινό χωριό της Ελασσόνας. «Ασιατική σιωπηλή εισβολή» του Γιώργου Δημητρούλια. «Πως θα γίνει ο Εθνικισμός εξουσία» από τον Γιώργο Καραμαδούκη. «Δύναμη Ελληνισμού», άλλο ένα δεξιό κόμμα. «Συσπείρωση για ένα πολιτικό κόμμα εξουσίας υπέρ των Ελλήνων» γράφει ο Γιώργος Σαγιάς. «Ο άρρωστος και ο χαφιές φαίνονται από μακριά» του Σπύρου Χατζάρα.

  «Η λύτρωση των Ελληνορθοδόξων» του Δημήτριου Κυριακίδη. Το έπος του 1940 εφάμιλλο αυτών του Μαραθώνα και των Θερμοπυλών. «Χρύσανθος Φιλιππίδης» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. «Η 28η Οκτωβρίου και το ΚΚΕ» του Νίκου Παπαγεωργίου. «Η ηρωίδα του Μακεδονικού Αγώνα Αικατερίνη Χατζηγεωργίου» από την Άννα Ορφανού. «Αυτοεξόριστοι από τον μοντέρνο κόσμο» του Άγγελου Δημητρίου.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα Διεθνή από τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η επιφυλλίδα του «Ελεύθερου Κόσμου», η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και οι εκδηλώσεις.

  «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ζητήστε στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: