Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα»

  Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούνιος 2018

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδος με δωρεάν πολυσέλιδο ένθετο του Δημήτρη Κυριακίδη: «Αποκάλυψη αφυπνίσεως και εθνεγέρσεως».

  Διαβάστε σε αυτό το φύλλο: «Οι Έλληνες αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας». «Οι Βρυξέλλες κόντρα στην βούληση του ιταλικού λαού» γράφει ο Γιώργος Δασκαλάκης. «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ΝΔ, ίδια γεύση» του Μιχάλη Τάντη. «Ανίκανοι για κάθε διαπραγμάτευση» από τον Ευθύμιο Πέτρου.

  «Τον πήρες ψηλά τον αμανέ Alexis» του Νίκου Τζιόπα. «Υπόθεση Μπουτάρη: Η προπαγάνδα της ορθότητας σε όλο της το μεγαλείο» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου. «Αφιέρωμα στον Γεώργιο Παπαδόπουλο: Προδομένος μα αγέρωχος» από τον Νίκο Παπαγεωργίου. Συνέντευξη στον Νίκο Θεοδώρου του Χάρρυ Κλυν: «Κατά Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλου σε μία άγνωστη εξομολόγησή του».

  Νομοσχέδιο πλήγμα στις ΜΚΟ από τον Όρμπαν. «Άνεμοι αλλαγής για μία Πατριωτική Ευρώπη», ρεπορτάζ από τις συγκεντρώσεις του APF και του NPD γράφει ο Γιώργος Δημητρούλιας. «Κάτω η χούντα των μαύρων τραπεζιτών» του Σπύρου Χατζάρα. Σφαγές και «ιερός πόλεμος» σε καταυλισμό της Μυτιλήνης με αφορμή το Ραμαζάνι.

  Η τελευταία ομιλία του Αυτοκράτορα στους υπερασπιστές την Πόλης από το Χρονικό του Μεγάλου Λογοθέτη Γεωργίου Φραντζή. «Γρηγόριος Ξενόπουλος» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. «Έλληνες και Εβραίοι: Εθνική αντιπαλότητα και κρατική συνεργασία» από τον Γιάννη Κουριαννίδη.

  «Η πολιτική επιστήμη κατά τον Αριστοτέλη» γράφει ο Γιώργος Καραμαδούκης. «Μαρία Ναστούλη Κωστακίτσαινα: Μία θρυλική Καπετάνισσα» της Άννας Ορφανού. «Η ελληνική καταγωγή του Χριστόφορου Κολόμβου», ένα βιβλίο που επιχειρεί να δώσει απάντηση σε ένα ακανθώδες ζήτημα. «Πέρα από τον θάνατο των μανιφέστων» από τον Άγγελο Δημητρίου.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., η επιφυλλίδα του «Ελεύθερου Κόσμου», οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, εκδηλώσεις και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  Ζητήστε τον «Ελεύθερο Κόσμο» στα περίπτερα όλης της Ελλάδος, την φωνή των Ελλήνων εθνικιστών.

  Κατηγορία: