Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Θέλει να αρπάξει το Καστελόριζο»

  Δημοσιεύτηκε: 04 Νοέμβριος 2016

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.

  Αποκάλυψη: «Στο στόχαστρο του Σουλτάνου η ΑΟΖ - Θέλει να αρπάξει το Καστελόριζο» του Ευθύμιου Πέτρου. Αποκλειστικό: «Επιστρέφει ο Πλεύρης με την «Πρώτη Γραμμή;» Μιλήσαμε με στενούς συνεργάτες του Κωνσταντίνου Πλεύρη και σας παρουσιάζουμε τις πρώτες πληροφορίες. «Ελλάς-Τουρκία λυκοφιλία» γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου. Φάκελος: «Ώρα Μηδέν για το τζαμί στο Βοτανικό» του Γιώργου Παπάζογλου.

  Ακόμα: «Οι Εθνικιστές χαράζουν στρατηγική» του Χρήστου Μπίσδα. «Η 28η Οκτωβρίου και οι σημερινοί «φασίστες και αντιφασίστες» της «Δεξιάς» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου. «Πολιτικάντηδες, πολιτική και εθνικιστές - Όψιμες ευαισθησίες» του Δημητρίου Τσούγκου. Διαβάστε επίσης: «Ο Παττακός και η μετά θάνατον λάσπη της «Αυγής» του Νίκου Θεοδώρου. «Η ταύτιση κομμουνιστών με την … SOE» του Σπύρου Χατζάρα.

  Συνέντευξη: Η Μαρία Κοντοπούλου, η δασκάλα του Ζαππείου Παρθεναγωγείου που εκδιώχθηκε από τους Τούρκους μιλά στον «Ελεύθερο Κόσμο»: «Μην πιστέψετε ποτέ στην Ελληνοτουρκική φιλία». «Η ώρα των δικαστών» του Γιάννη Κουριαννίδη. «Συριζέικα κόλπα σε τηλεοπτικό σκηνικό» του Μιχάλη Τάντη. «Συναίνεση, η μεγάλη απάτη» του Νίκου Τζιόπα.

  «Αρκαδίου Έπος: 150 χρόνια από το ηρωικό Ολοκαύτωμα της Κρήτης» του Χριστόφορου Βασιλικού. «Οι αριθμοί στην φιλοσοφία των Πυθαγορείων» του Γιώργου Καραμαδούκη. «Ο Άγιος Νεομάρτυς Φιλούμενος - Γεώργιος Κανδηλάπτης» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. Παρουσίαση: «Ανάκτηση» το νέο εθνικιστικό περιοδικό βρίσκεται στα ήδη στα περίπτερα. Εις μνήμην Ιωάννη Σχοινά, Κωνσταντίνου Καρδαρά «Το αθάνατο νερό» του Πέτρου Μυλωνά.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Πολιτιστικά» με τον Ιωάννη Λαζάρου, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική του Δημήτρη Β. Οι εκδηλώσεις που έγιναν, οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και το νέο πρόγραμμα του «Ελεύθερου Κόσμου»

  «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών.

  Κατηγορία: