Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας»

  Δημοσιεύτηκε: 30 Σεπτέμβριος 2016

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου με δώρο έγχρωμη αφίσα του εθνικού κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά. Διαβάστε ακόμα σε αυτό το φύλλο.

  Αφιέρωμα: «Η Ελληνική Παιδεία υπό διωγμόν - Ο αφελληνισμός της εκπαίδευσης ως άλλοθι στην μνημονιακή πολιτική». «Ετοιμάζουν θρησκευτική Βαβέλ». «Όσα δεν θέλει να γνωρίζει ο κύριος Φίλης. 224 κληρικοί σφάχτηκαν από τους κομμουνιστές το 1946-1949» του Γεωργίου Διονυσίου. «Σκέψεις περί της εκπαίδευσης των «προσφυγόπουλων» του Χρήστου Μπίσδα. «Ωραιόκαστρο-Φιλιππιάδα, Αλεξάνδρεια, αρχή αντίστασης» γράφει ο Ευριπίδης Ρηγόπουλος.

  Αποκάλυψη: Λειτουργεί το «τουρκικό» σχολείο του Ρεθύμνου. Ακόμα: «Η Αριστερά κάνει πράξη τα αντεθνικά της σχέδια» γράφει ο Ευθύμιος Πέτρου. «Γενοκτονία! Σκοτώνουν την Ελλάδα 80.000 εκτρώσεις κάθε χρόνο». «Δεξιά και Αριστερά, παρηκμασμένο δίπολο σε κοινό δρόμο» του Νίκου Τζιόπα. Ανάλυση: «Η άνοδος του Εθνικισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη» του Γιώργου Παπάζογλου. Παρουσίαση του νέου εθνικιστικού περιοδικού «Ανάκτηση» που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο.

  Διαβάστε επίσης: «Το μπλουζάκι του πεθαμένου» γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης. «Η υποκρισία των αντιρατσιστών» του Νίκου Παπαγεωργίου. «Οι Σόρος φέρνουν τον φιλελέ Κούλι (Μπαλί) στην θέση του Άξελ» γράφει ο Σπύρος Χατζάρας. «Κινήματα, κόμματα και εξαφανίσεις στον εθνικό χώρο». Ένα άρθρο-ερώτημα του «Ελεύθερου Κόσμου» προς τους επίδοξους σωτήρες: «Εσύ πως βγάζεις τα προς το ζην». Μνήμη Ανδρέα Δενδρινού: «Μία σημαντική απώλεια για τον Ελληνικό Εθνικισμό».

  Συνέντευξη: Ο πρόσφατα εκλιπών Θανάσης Ζαφειρίου, ο μοναδικός επιζήσας του μοιραίου Noratlas, μιλά στον Νίκο Θεοδώρου: «Δεν μας νίκησαν οι Τούρκοι, μας πρόδωσαν οι δικοί μας». Και ακόμα: «Η Βυζαντινή μουσική και η προσφορά της» γράφει ο Γιώργος Καραμαδούκης. Διαβάστε επίσης: «Η Άλωση της Τριπολιτσάς» του Αθανάσιου Ακριβούλη. «Τα φαινόμενα δεν απατούν» του Πέτρου Μυλωνά. «1940, η Αθήνα γιορτάζει» του Μιχάλη Τάντη. «Φώτης Κόντογλου» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. «Ο Άγιος Νέστωρ νικά τον Λυαίον: Τα ήθη, τα έθιμα και οι αληθινές παραδόσεις του λαού μας».

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Πολιτιστικά» με τον Γιώργο Πισσαλίδη, τα «Διεθνή» από τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., Οι εκδηλώσεις που έγιναν, οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και το νέο πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  Ελεύθερος Κόσμος: Η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: