Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Καμία θυσία δεν πάει χαμένη για την Ελλάδα»

  Δημοσιεύτηκε: 02 Νοέμβριος 2018

  Ο «Ελεύθερος Κόσμος» κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου με ένα αφιέρωμα με συνεντεύξεις, μαρτυρίες και στοιχεία σχετικά με την δολοφονία του ομοεθνή μας Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία στις Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

  Μιλούν στον «Ελεύθερο Κόσμο». Χρήστος Ρήγας: «Να γιατί σκότωσαν τον Κωνσταντίνο». Θοδωρής Ασβεστόπουλος: «Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας όπως τον γνώρισα - ένας ακόμα ανυπότακτος Έλληνας». Δημήτρης Περδίκης: «Οι Αλβανοί ήθελαν να τον ταπεινώσουν». «Καμία θυσία για την Ελλάδα δεν πάει χαμένη» του Χρήστου Μπίσδα. «Στα χνάρια της μνήμης και του χρέους» του Γιάννη Κουριαννίδη.

  «ΣΥΡΙΖΑ vs ΚΙΝΑΛ: Νέο ΠΑΣΟΚ εναντίον παλαιού ΠΑΣΟΚ» γράφει ο Μιχάλης Τάντης. «Λέγκα εναντίον λόμπυ: Η Ιταλία του Σαλβίνι, η Ευρώπη των Βρυξελλών και εμείς» του Γιώργου Δημητρούλια. «Η συνομωσία του πολιτικού κόσμου» από τον Ανδρέα Πετρόπουλο. «Το μακρύ χέρι του Σόρος πάνω από την Ελλάδα» του Γιώργου Παπάζογλου. «Αριστεροί … αμερικανόδουλοι» του Γιώργου Λεονταρίτη. «Γιατί ο πρόεδρος του 1,5% είναι απαραίτητος για τον ΣΥΡΙΖΑ;» του Γιάννη Δράκου. «Η Τουρκία ετοιμάζεται και καραδοκεί» γράφει ο Ευθύμιος Πέτρου.

  Συνέντευξη: Ο πρώην αντιπρόεδρος της «Νέας Δεξιάς» Παναγιώτης Δούμας μιλά στον «Ελεύθερο Κόσμο»: «Χάθηκε μία καλή ευκαιρία, αλλά εμείς συνεχίζουμε». «Νέο πατριωτικό κόμμα εν όψει;» γράφει ο Ευριπίδης Ρηγόπουλος. «Το «Λιβύη γκέιτ» των αριστεροπαλιανθρώπων» από τον Σπύρο Χατζάρα. «Πολυτεχνείο 1973 μύθος και πραγματικότητα» γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου. «Οι εθνικιστές στην εξουσία: Η Βραζιλία δείχνει τον δρόμο».

  «Οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί να απαλλαγούν από τις κομματικές προκαταλήψεις» του Δημήτριου Κυριακίδη. «Το Θαύμα της Μονής Δοχειαρίου: Η πίστη ενάντια στο χρυσό». «Μάρκος Ευγενικός» από τον Λεόντιο Αλεξάνδρου. «Η διπλωματία των Βαλκανικών Πολέμων» γράφει ο Γιώργος Καραμαδούκης. «Η αλήθεια της Μακεδονίας» του Νίκου Δημητρά. «Ερμιόνη Μπρίγκου: Η κυρά της Χειμάρρας» από την Άννα Ορφανού. «Οι νεκροί θυμούνται…» του Άγγελου Δημητρίου.

  Και όπως πάντα όλες οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα Διεθνή με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., η επιφυλλίδα του «Ελεύθερου Κόσμου», οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, οι εκδηλώσεις που έγιναν και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  «Ελεύθερος Κόσμος» η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: