Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Κρατάνε ψηλά τη Σημαία!»

  Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμβριος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.

  Οι Έλληνες της Χιμάρας μόνοι απέναντι στα αλβανικά ΜΑΤ κρατάνε ψηλά την Σημαία. Προσχώρηση Μίχου στην «Ελληνική Λύση» του Βελόπουλου. Όλο το ρεπορτάζ και η επιβεβαίωση του «Ελεύθερου Κόσμου». «Ένας Αλέξης που ήθελε να τον λένε Αντρέα» του Νίκου Παπαγεωργίου. Γύρισε μπούμερανγκ ο αντιρατσιστικός νόμος! Ποινική δίωξη σε βάρος της Συριζαίας που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια.

  Συνέντευξη με τον Γιάννη Γιαννάκενα: «Ο αγώνας για τον Ελληνισμό είναι πολυδιάστατος και πολυεπίπεδος». «Τι συμβαίνει τελικά με τα F-16» του Ευθύμιου Πέτρου. «Χρυσή Αυγή και Μητροπολίτης Σεραφείμ: Μία συμμαχία που δεν κράτησε πολύ» από τον Γιάννη Δράκο. «Συνταγματάρχης Αβδελλάς, ένας ακόμα λησμονημένος ήρωας» του Γιάννη Κουριαννίδη.

  Η σύγκρουση των 3 τάσεων και η μάχη στο εσωτερικό της ΝΔ. «Από την Φεντερασιόν στην Κομισιόν» του Μιχάλη Τάντη. Ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας μιλά: «Στόχος μας να γίνουμε πολιτική οντότητα». «Οι εκλογές που έρχονται και ο Αίσωπος» γράφει ο Σπύρος Χατζάρας. «Ο παραλογισμός του «πολιτικώς ορθού»» από τον Ευριπίδη Ρηγόπουλο. Εθνικός Ιδεαλισμός.

  Συνέντευξη του υπεύθυνου λογοκρισίας το 1973 Νικολάου Παγώνη: «Βαλτοί και ξένοι έστησαν το Πολυτεχνείο και διέλυσαν τα πάντα». Ντοκουμέντο: Οι τεράστιες συγκεντρώσεις για τον Παπαδόπουλο που εξαφάνισε η μεταπολίτευση, κόκκινη τρομοκρατία κατά των νέων της ΕΠΕΝ το 1985. «Η Πολυτεχνείο ΑΕ κατέστρεψε την Ελλάδα» του Νίκου Αγαπηνού. «Εις μνήμην Στρατηγού Στυλιανού Παττακού»: Ο συγκλονιστικός επικήδειος που εκφώνησε ο Δημήτριος Κυριακίδης.

  «Η Πρώιμη Χαλκοκρατία στην Ελλάδα» γράφει ο Γιώργος Καραμαδούκης. «Άγιος Ιωάννης Βατάτζης, ο ελεήμων και διορατικός Αυτοκράτορας». «Νικηφόρος Θεοτόκης» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. «Αγνοδίκη» της Άννας Ορφανού. Παρουσίαση του 5ου τεύχους του περιοδικού «Ανάκτηση».

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., οι εκδηλώσεις που έγιναν, οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: