Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Κόκκινη απειλή πάνω από την Πατρίδα μας»

  Δημοσιεύτηκε: 02 Σεπτέμβριος 2016

  Κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» με δώρο σπάνια έγχρωμη αφίσα «Ο Σαλπιγκτής της Μικράς Ασίας». Διαβάστε στο νέο φύλλο:

  Αφιέρωμα: «Κόκκινη απειλή» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου. «Ο ΣΥΡΙΖΑ και η γερμανική διασύνδεση» του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου. «Πλήττουν κι άλλο την ελληνική οικογένεια, αναγνωρίζουν το ... τρίτο φύλλο. «Το μέλλον που ήδη ζούμε» γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης.

  Ακόμα: Συμμοριτοπόλεμος: «Η Διδασκαλία του «Εμφυλίου» από τον Φίλη» και μία ακόμη επιβεβαίωση του «Ελεύθερου Κόσμου». «Το «κόκκινο» καλοκαίρι του ‘44 και οι σφαγές της SOE» του Σπύρου Χατζάρα. «Οι πηγάδες του Μπούλκες» του Αθανάσιου Ακριβούλη. «Τότε, σήμερα και για πάντα είμαστε ενάντιοι στην κομμουνιστική απειλή», η θέση του «Ελεύθερου Κόσμου».

  Επίσης: «Η ανθεκτική Τουρκία και η εισβολή στην Συρία» του Ευθύμιου Πέτρου. «Γερμανικές Περιφερειακές Εκλογές (κάντο όπως η ΝΔ)» γράφει ο Νίκος Τζιόπας. «Νεοσυντηρητική ρητορική στην Ελλάδα: Προοπτική ή αυτοπαγίδευση;» του Αλέξη Παπαδόπουλου και «Εκλογολογία, πολιτικοί και το φως του τούνελ» του Μιχάλη Τάντη.

  Ανάλυση: «Ισλαμική τρομοκρατία: Ο ένοπλος πολίτης αμύνεται αποτελεσματικότερα» γράφει ο Χρήστος Μπίσδας. «Το Ισλάμ ως πρόβλημα» από τον Γιώργο Σαγιά. Συνέντευξη: Ο Εμμανουήλ Παρίσης μιλά στον Νίκο Θεοδώρου για το πώς έζησε τον συμμοριτοπόλεμο: «Κομμουνιστές από τις γύρω χώρες πολεμούσαν μαζί με τους δικούς μας».

  Διαβάστε ακόμα: «Η σύγκρουση δύο πολιτισμών: Πέρσες Εναντίον Ελλήνων». «Η Μάχη του Μαραθώνα» του Νίκου Παπαγεωργίου. «Η Ναυμαχία της Σαλαμίνος» γράφει ο Γιώργος Καραμαδούκης. Προσωπογραφίες: «Κωνσταντίνος Οικονόμος» του Λεόντιου Αλεξάνδρου και «Άγιος Νικόλαος ο Κουρταλιώτης - Τα ήθη, τα έθιμα και οι αληθινές παραδόσεις του λαού μας».

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: Ακρότητες με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα Πολιτιστικά με τον Γιώργο Πισσαλίδη, τα Διεθνή από τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., οι εκδηλώσεις που έγιναν και οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ξανά κοντά σας το διαδικτυακό ραδιόφωνο του «Ελεύθερου Κόσμου» με συνεχή πατριωτική ενημέρωση και ανανεωμένο πρόγραμμα.

  Ελεύθερος Κόσμος: Η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: