Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Μεγάλη Ελλάδα»

  Δημοσιεύτηκε: 02 Μάρτιος 2018

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδος με κουπόνι προσφοράς 50% στα βιβλία των εκδόσεων «Λόγχη» για όλο τον μήνα Μάρτιο και δωρεάν ένθετο με θέμα «Πνευματική θεώρηση των εκλογών».

  «Ανασχηματισμός της συμφοράς λόγω έλλειψης αναπληρωματικών. «Ο Τσίπρας έμεινε από στελέχη» γράφει ο Μιχάλης Τάντης. «Τουρκικές πολεμικές προετοιμασίες με το Αιγαίο στο πλάνο του Σουλτάνου» από τον Ευριπίδη Ρηγόπουλο. «Η προκλητικότητα της Τουρκίας και οι αντιδράσεις» του Γιάννη Κουριαννίδη. «Τουρκικό ναρκοπέδιο το Αιγαίο» του Νίκου Παπαγεωργίου. «Ψευδεπίγραφα έθνη στα Βαλκάνια» του Ευθύμιου Πέτρου.

  Ακόμα: «Το φαινόμενο Casa Pound» του Γεώργιου Παπάζογλου. «Ο Μακεδονικός Αγώνας του καιρού μας» από τον Γιώργο Δημητρούλια. «Ο ελληνικός πολιτισμός στο προσκήνιο» γράφει ο Νίκος Τζιόπας. Συνέντευξη: Ο αείμνηστος, πλέον, Κωνσταντίνος Κίτσιος, ο μεταφραστής του βιβλίου «Εξέγερση ενάντια στον σύγχρονο κόσμο», σε παλαιότερη συνέντευξή του, μιλά για τον Έβολα και το έργο του.

  «Το διαχρονικό, όσο και επίκαιρο, νόημα του 1821». «Στερνός χαιρετισμός στην μνήμη του συναγωνιστή Ιωάννη Β. Σαγρή» από τον Πέτρο Μυλωνά. «Μαριγώ Ζαραφοπούλα» από την Άννα Ορφανού. «Μεγάλες δυνάμεις και ελληνική επανάσταση» γράφει ο Γιώργος Καραμαδούκης.

  «Ανοίγει χώρος για δεξιό ρεύμα;» του Σπύρου Χατζάρα. «Η ελευθερία καρπός της πίστεως». «Παναγιώτης Κονδύλης» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. «Επί Πτερύγων Ανέμων» από τον Κώστα Τάταρη.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., η επιφυλλίδα του «Ελεύθερου Κόσμου», οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, εκδηλώσεις και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  Ζητήστε τον «Ελεύθερο Κόσμο» στα περίπτερα όλης της Ελλάδος, την φωνή των Ελλήνων εθνικιστών.

  Κατηγορία: