Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Νεοφιλελεύθερη λαίλαπα»

  Δημοσιεύτηκε: 03 Φεβρουάριος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου: «Μετά την «proti fora aristera» έρχεται νεοφιλελεύθερη λαίλαπα» γράφει ο Γιώργος Παπάζογλου. «Άδωνις Γεωργιάδης: Ιστορία μου, αμαρτία μου». «Η νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ».

  «Η «έμφυλη ταυτότητα» και η παρακμιακή κοινωνία του μέλλοντος» του Νίκου Τζιόπα. «Μετά την Αμερική έρχεται η αλλαγή και στην Ευρώπη» γράφει ο Σπύρος Χατζάρας. «Η ελληνική πολιτική σκακιέρα και η θέση των εθνικιστών» του Χρήστου Μπίσδα. «Ο εθνομελλοντισμός εδράζεται στον εθνικισμό» του Γεωργίου Σαγιά. «Δύσκολοι καιροί για αποφάσεις» του Γιάννη Κουριαννίδη.

  Συνέντευξη-ντοκουμέντο του αείμνηστου πλέον Γεωργίου Γεωργαλά στον Νίκο Θεοδώρου: «Ο πατριωτισμός του Παπαδόπουλου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί». Επίσης: «Αυτοί καταστρέφουν «εμείς» τους κρατάμε» γράφει ο Μιχάλης Τάντης. «Κόμματα, αποκόμματα και αδιέξοδο» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου.

  Ακόμα: «Οι Έλληνες λένε και πάλι ΟΧΙ στα σχέδια Ανα(ν)στασιάδη» γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου. «Λύση μία: η Ένωση» του Πανίκου Ελευθερίου. «Οι νέοι εθνικιστές της Κύπρου κατά του πολιτικού συστήματος».

  «Ηγέτες του «τότε» και του «σήμερα»» του Γιάννη Δράκου. «Η προδοσία του ελληνικού πολιτισμού» του Γιώργου Καραμαδούκη. Συνέντευξη με τον Πρωτοπρεσβύτερο της Ουκρανικής Εκκλησίας Vitaliy Klos του Γιώργου Δημητρούλια. «Η αρχή του Τριωδίου και η σημασία του».

  Πρωσοπογραφίες: «Ευγένιος Βούλγαρης» από τον Λεόντιο Αλεξάνδρου. «Αικατερίνη Τουρτούρη, μία αφοσιωμένη δασκάλα» της Άννας Ορφανού. Παρουσίαση του 3ου τεύχους της «Ανάκτησης» και του νέου βιβλίου του Άγγελου Δημητρίου «Αντιμοντερνισμός».

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β, οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  Ελεύθερος Κόσμος, η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: