Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Οι Έλληνες δεν ξεχνούν ούτε σε 1000 χρόνια!»

  Δημοσιεύτηκε: 02 Φεβρουάριος 2018

  Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί ο «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων Εθνικιστών με δύο μεγάλες προσφορές. Μαζί με την εφημερίδα δωρεάν για τους αναγνώστες όλης της Ελλάδος αφίσα «Ο Μέγας των Ελλήνων Αλέξανδρος» και για τους αναγνώστες της ελληνικής περιφέρειας ένα συλλεκτικό τεύχος του περιοδικού «Αντίδοτο» με αφιέρωμα στην Συρία του Άσαντ που μάχεται.

  Διαβάστε σε αυτό το φύλλο: «Εμείς θα σώσουμε την Μακεδονία» γράφει ο Μιχάλης Τάντης. «Οι Έλληνες δεν ξεχνούν ούτε σε 10, ούτε σε 100, ούτε σε 1000 χρόνια» άρθρο του Πέτρου Μυλωνά. Μετά την Θεσσαλονίκη, μαζί με την Αθήνα και την Κύπρο, ξεσηκώνεται όλη η Ευρώπη με συλλαλητήρια.

  Συνέντευξη με τον πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Όποιος τολμήσει να ξεπουλήσει την Μακεδονία διαπράττει εθνικό έγκλημα». «Αποτυχημένα τεχνάσματα με το Σκοπιανό» άρθρο του Ευθύμιου Πέτρου. «Δεν ξεπουλάμε την Ιστορία μας» του Βασίλη Στίγκα. «Οι ελιγμοί του συστήματος» από τον Νίκο Τζιόπα.

  «Τα Βαλκάνια είναι έτοιμα να εκραγούν» άρθρο του Νίκου Παπαγεωργίου. «Οι μεγάλες συγκεντρώσεις για την Μακεδονία, η χρυσή ευκαιρία για την άνοιξη του Κινήματος» γράφει ο Ευριπίδης Ρηγόπουλος. «Το συλλαλητήριο γεννάει νέο κόμμα;» Η αποκάλυψη του «Ελεύθερου Κόσμου». «Θα νικήσουμε όπως και στο παρελθόν» του Σπύρου Χατζάρα.

  «Οι ιδέες δεν φιμώνονται»: Για την επίθεση στον «Ελεύθερο Κόσμο». «Εθνικισμός σημαίνει Όλα ή Τίποτα» γράφει ο Άγγελος Δημητρίου. «Η καταγωγή του βασιλικού οίκου της Ελλάδος» από τον Δημήτρη Κυριακίδη. «Η γέννηση της αρχαιολογίας» άρθρο του Γιώργου Καραμαδούκη. «Γερμανός Καραβαγγέλης» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. «Ο Απόστολος Παύλος στην Μακεδονία». «Ηρωίδων Λυκαυγές: Σοφία Μπεφόν» από την Άννα Ορφανού.

  Η Επιφυλλίδα μας: «Ο Απόδημος Ελληνισμός». Βιβλιοπαρουσίαση: «Η αλήθεια για τον Μακεδονικό Αγώνα 1904-1908» Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» του Γιώργου Δασκαλάκη, «Επί-Σημάνσεις» του Δημήτρη Β, «Τα Διεθνή» από τον Ιωάννη Χονδρόπουλο.

  Ζητήστε τον «Ελεύθερο Κόσμο» στα περίπτερα όλης της Ελλάδος, την φωνή των Ελλήνων εθνικιστών.

  Κατηγορία: