Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Παύλος Μελάς: Καταζητείται»

  Δημοσιεύτηκε: 07 Δεκέμβριος 2018

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας: «Παύλος Μελάς: Καταζητείται». Προσφορά για όλους τους αναγνώστες του 50% έκπτωση σε όλα τα βιβλία των εκδόσεων «Λόγχη».

  Συνέντευξη: Ο στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός επικεφαλής της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. μιλά στον «Ελεύθερο Κόσμο»: «Θέλουμε την ένωση, θα είμαστε παρόντες στις εκλογές». «Προς συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ» του Ευθύμιου Πέτρου. «Να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών» του Γιάννη Κουριαννίδη. «Σύντροφοι δυστυχώς τον ήπιαμε!» γράφει ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος. «Συνεχίζουν τις προκλήσεις κατά της Ελλάδος οι Αλβανοί».

  «Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει την μάχη για να διατηρήσει την εξουσία» του Μιχάλη Τάντη. «Τι είναι και γιατί δεν πρέπει να περάσει το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση». «Γιατί πολεμούν τον Ελληνισμό» γράφει ο Παύλος Αλτίνης. «Δημογραφικό και Ασφαλιστικό» του Στέφανου Σωτηρίου. Ο Χρήστος Ρήγας μιλά στον «Ελεύθερο Κόσμο»: «Μετατρέπουν σε hot spot την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου». «Τι μπορεί να κάνει η ΝΔ;» του Γιώργου Λεονταρίτη. «Ελεύθερος Κόσμος, ελεύθερος όχι μόνο στα λόγια αλλά κυρίως στις πράξεις» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου. «Η επιστροφή του Αλάριχου» γράφει ο Γιώργος Δημητρούλιας.

  «Με ισχυρό Πατριωτικό κίνημα θα χτυπηθεί το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ» από τον Παναγιώτη Δούμα. «Όχι στην προδοσία της Μακεδονίας μας» του Αντώνη Αθανασόπουλου. «Μετατρέπουν το ψέμα σε αλήθεια» γράφει ο Σπύρος Χατζάρας. «3+1 προκλήσεις για την ελληνική οικονομία» από τον Γεώργιο Γαλέο. «Των μαρτύρων το αίμα, ως θυσία εις τον βωμόν της ελευθερίας» του Ανδρέα Πετρόπουλου. «Οι Έλληνες θέλουν ηγέτες με πνεύμα αυταπάρνησης και αυτοθυσίας» από τον Δημήτρη Κυριακίδη.

  «Χριστούγεννα χωρίς Χριστό». «Δεκέμβριος 1944: Η τραγωδία των ομήρων από ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΚΚΕ» του Νίκου Παπαγεωργίου. «Ελένη Παπαδάκη» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. «Αγγελική Φιλιππίδου» από την Άννα Ορφανού. «Η δολοφονία του Capitan Codreanu» γράφει ο Κωνσταντίνος Τσοπάνης. «Το όραμα της Μεγάλης Ιδέας ζει στις καρδιές των Ελλήνων» του Γιώργου Καραμαδούκη. «Γιατί θα αποτύχουν ευρωσκεπτικιστές και συντηρητικοί» από τον Άγγελο Δημητρίου.

  Και όπως πάντα όλες οι μόνιμες στήλες μας «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα Διεθνή με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., η επιφυλλίδα του «Ελεύθερου Κόσμου», οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, οι εκδηλώσεις που έγιναν και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: