Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Πλήρωσε, παρέδωσε, εισέπραξε»

  Δημοσιεύτηκε: 01 Φεβρουάριος 2019

  Ο εβδομαδιαίος πλέον «Ελεύθερος Κόσμος» κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας με μία μεγάλη προσφορά για τους αναγνώστες του. Με 4 κουπόνια μπορείτε να λάβετε εντελώς δωρεάν το δίτομο έργο του Σπύρου Ζουρνατζή «Εναντίον της Κομματοκρατίας». Διαβάστε σε αυτό το φύλλο:

  «Η Συμφωνία των Πρεσπών θα παραμείνει προδοτική» του Γιώργου Λεονταρίτη. «Η Μεταπολίτευση ολοκληρώνεται με εθνική τραγωδία» γράφει ο Νίκος Τζιόπας. «Τίποτα δεν συγχωρείται, κανείς δεν ξεχνά» από τον Γιάννη Κουριαννίδη. «Το ίδρυμα του Σόρος βάφτισε τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία»» του Γιάννη Δράκου.

  «Οι Πρέσπες φέρνουν τριγμούς και ο Αλέξης ψάχνεται» γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου. «Να λογοδοτήσουν για τον σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας οι 153» του Σπύρου Χατζάρα. «Εμείς δεν νικηθήκαμε» του Πέτρου Μυλωνά. «Να πιστεύουμε στα όνειρα» του Μιχάλη Τάντη.

  Συνέντευξη του εκλιπόντος Σαράντου Καργάκου από το πολύτιμο αρχείο του «Ελεύθερου Κόσμου» στον Νίκο Θεοδώρου: «Την 21η Απριλίου την έφεραν τα κόμματα και η Αριστερά». «Πολεμούν τον Ελληνισμό ανεπιτυχώς» από τον Παύλο Αλτίνη. «Αν μία κρίση σαν τα Ίμια ξεσπούσε ξανά σήμερα» του Ευθύμιου Πέτρου. «Το περιβόητο ελληνοαμερικανικό λόμπυ και το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου» γράφει ο Γεώργιος Μανωλόπουλος. «Φως στο τούνελ της ένωσης» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου.

  Βιβλιοπαρουσίαση: «Για την ελευθερία των εθνών» το νέο βιβλίο του Udo Voigt. «Θρηνωδία: Ένα ποίημα αφιερωμένο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα» του Γιώργου Καραμαδούκη. «Κακοδοξία και προσηλυτισμός» γράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης. «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος» του Λεόντιου Αλεξάνδρου.

  Και όπως πάντα όλες οι μόνιμες στήλες μας «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα διεθνή με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., η επιφυλλίδα του «Ελεύθερου Κόσμου», οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και οι εκδηλώσεις που έγιναν.

  Κατηγορία: