Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Πολιτική Ορθότητα; Όχι ευχαριστώ!»

  Δημοσιεύτηκε: 03 Μάρτιος 2017

  To νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου με μία μεγάλη προσφορά για το 1821.

  Διαβάστε ένα μοναδικό αφιέρωμα στην ταινία «Έξοδος 1826» μιλούν οι συντελεστές της: Βασίλης Τσικαράς σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας, Κανάρης Κεραμάρης, συνθέτης της μουσικής της ταινίας και ο Γιάννης Ζαφειρίου, ιδιοκτήτης του «Κολοσσαίον» και του «Ελληνίς».

  «Πολιτική Ορθότητα; Όχι ευχαριστώ!» «Ο Ερντογάν προκαλεί και ο Στρατός μας είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη» γράφει ο Ευθύμιος Πέτρου. «Τελικά ανήκομεν εις την Δύσιν;» του Νίκου Τζιόπα. «Εθνικισμός η ιδεολογία της Λογικής - Πρακτικός οδηγός «επιβίωσης» στην καθημερινότητα» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου. «Όταν το «Βήμα» πανηγύριζε την ήττα των κομμουνιστών στην Ελλάδα». «Η πολιτική των κανονιοφόρων και η λαϊκή κυριαρχία» άρθρο του Σπύρου Χατζάρα. «Από το χαρτομάντηλο στο μανίκι» γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης.

  Διαβάστε ακόμη: «Από το «Τάμα του Έθνους» στο τέμενος την υποταγής» γράφει ο Γιάννης Δράκος. «Για την τιμή και για την λευτεριά» άρθρο του Πέτρου Μυλωνά. «Ενώ το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε φαύλο κύκλο, ζητείται ηγέτης» του Νίκου Παπαγεωργίου. «Πρόσφυγες, «πρόσφυγες» και το μέλλον που μας ετοιμάζουν» άρθρο του Χρήστου Μπίσδα. Ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΕΑΚ Παναγιώτης Κλεοβούλου μιλάει στον «Ελεύθερο Κόσμο» και τον Νίκο Θεοδώρου: «Πίστη μας μόνον η Ένωση».

  Προσφορά για τους αναγνώστες μας το βιβλίο «Οι μεγάλες μάχες του 1821» με 5 ευρώ. Επίσης: «Όλη η αλήθεια για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου» γράφει ο Δημήτριος Κυριακίδης. «Ένας χρόνος πρωτοβουλία «Λάβαρο 21»» του Μιχάλη Τάντη. «Τα επαναστατικά κινήματα στην Τουρκοκρατία» του Γεωργίου Καραμαδούκη.

  «Μνήμη ενός αγνού αγωνιστού: Δύο έτη από τον θάνατο του προέδρου της «Βασιλικής Ενώσεως» Οδυσσέα Τόσκα» γράφει ο Διονύσιος Βουλγαρόπουλος. «Ηρωίδων Λυκαυγές» από την Άννα Ορφανού. «Λόγος εις τον Ευαγγελισμόν της Θεοτόκου». «Γεώργιος Πλήθων» του Λεόντιου Αλεξάνδρου.

  «Συνοπτική Ιστορία της Νεώτερης και Σύγχρονης Ελλάδος»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Καραμαδούκη που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις «Λόγχη». Αναλυτική παρουσίαση του 3ου τεύχους του εθνικιστικού περιοδικού «Ανάκτηση» που κυκλοφορεί την Τρίτη 7 Μαρτίου.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β, οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  «Ελεύθερος Κόσμος» η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: