Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Σταυρώνουν την Ελλάδα»

  Δημοσιεύτηκε: 29 Απρίλιος 2016

  «Μπολσεβίκοι, τοκογλύφοι και λαθροέποικοι σταυρώνουν την Ελλάδα», ότι και να κάμουν όμως το Έθνος θα αναστηθεί.

  Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί: Ο αείμνηστος Γιάννης Βόγλης μιλά για πρώτη φορά για την σχέση επωνύμων με την 21η Απριλίου. Ποιοι ήταν οι φίλοι και οι εχθροί του καθεστώτος: Κωνσταντάρας, Βλαχοπούλου, Μερκούρη, Παπαγιαννόπουλος, Γκιωνάκης, Σταυρίδης, Μπιθικώτσης, Μίκης Θεοδωράκης.

  Ενωτική πρωτοβουλία του «Ελεύθερου Κόσμου», το επόμενο βήμα. Άρθρο του Χρήστου Μπίσδα: «Είναι τελικά εφικτή η ένωση των εθνικιστών;» Δημήτρης Ζαφειρόπουλος: «Ο Εθνικισμός είμαι εγώ». Σπύρος Χατζάρας: «Οι ατυχίες των Ελλήνων εθνικιστών». Κωνσταντίνος Τάταρης: «Ριζοσπαστική Δεξιά εναντίον Αστικής Δεξιάς».

  Αφιέρωμα: «Ο Ελληνικός εθνοσυνδικαλισμός στα χρόνια του Μεσοπολέμου». «Ο λησμονημένος εθνικιστής εργάτης Κωνσταντίνος Σπέρας» από τον Αθανάσιο Ακριβούλη. «Η 4η Αυγούστου και η εργατοϋπαλληλική τάξη».

  Ευθύμιος Πέτρου: «Η πέμπτη φάλαγγα των εισβολέων προσφύγων». Άρθρο του Νίκου Παπαγεωργίου: «Στην Δημόσια Εκπαίδευση όλα τα παιδιά των λαθρομεταναστών». Νίκος Τζιόπας: «Από το συναίσθημα στην ύβρη».

  Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Κουριαννίδης: «6 Χρόνια Μνημόνια, 6 χρόνια ψέματα και κοροϊδίες». «Αποκαλυπτήρια της κεντροαριστεράς» γράφει ο Γιάννης Δράκος και «Νεοφιλελέ καταιγίδα εν όψει». Άρθρο του Γιώργου Δημητρούλια: «Η Παγκοσμιοποίηση εχθρός της εθνικής κυριαρχίας» και Δημήτρης Β: «Ανοικτή Επιστολή-Πρόταση (στην μη ορκισμένη) κυβέρνηση της αποικίας του Μνημονιστάν».

  Ευάγγελος Σπανδάγος: «Ο Έλληνας που δίδαξε την ανθρωπότητα μαθηματικά». Αρχαίοι Έλληνες μαθηματικοί: Ευκλείδης ο «Στοιχειωτής». Οι ιστορικές σελίδες του «Ελεύθερου Κόσμου»: «29 Μαΐου η Πόλις Εάλω» γράφει ο Νίκος Αγαπηνός. Γεώργιος Καραμαδούκης: «Ο Παλαιολόγος μπροστά στον θάνατο» και «Ένα τραγούδι που δακρύζω κάθε φορά που ακούω» γράφει ο Ευριπίδης Ρηγόπουλος. Άρθρο του Λεόντιου Αλεξάνδρου «Θεοφάνης ο Κρης». «Ο Άγιος Νεομάρτυρας Νικόλαος ο εκ Μετσόβου».

  Ακόμα: Παρουσίαση της Web TV του «Ελεύθερου Κόσμου». Στην στήλη του Πολιτισμού: «Στο φυλάκιο της Μνήμης», το ιστορικό Μουσείο «Γρηγόρης Αυξεντίου». «Το αληθινό πρόσωπο του Τσάρλι Τσάπλιν».

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Δημήτρη Μπουγιώτη και νέες κυκλοφορίες βιβλίων και οι εκδηλώσεις του μήνα.

  «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών, ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: