Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Συνέδριο σεξουαλικότητας στο Πολεμικό Μουσείο!»

  Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούνιος 2017

  Αποκάλυψη: Κάνουν Συνέδριο σεξουαλικότητας στο Πολεμικό Μουσείο, δίπλα στις αιματοβαμμένες σημαίες των Ελλήνων. «Προπαγάνδα για τις «έμφυλες ταυτότητες» σε ανήλικους μαθητές» του Γιώργου Παπάζογλου.

  «Τα κόκκινα αντίμετρα του Τσίπρα» από τον Γιάννη Δράκο. «Η μεταπολίτευση εξέθρεψε την Αριστερά» γράφει ο Μιχάλης Τάντης. «Βούληση για μία νέα πολιτική» γράφει ο Άγγελος Δημητρίου. «Οι εθνικιστές απαιτούν την Ένωση του Πατριωτικού Χώρου, η πρώτη συγκέντρωση του ΕΜΕΙΣ του Κωνσταντίνου Πλεύρη και η μεγάλη δημοσκόπηση του Ελεύθερου Κόσμου» γράφει ο Ευριπίδης Ρηγόπουλος.

  Ακόμα: «Εθνική αντίδραση από την Κέρκυρα» γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης. «Η πολιτική ορθότητα «σύμμαχος» της τρομοκρατίας» του Ευθύμιου Πέτρου. «Η «αχίλλειος πτέρνα» του συστήματος» του Νίκου Τζιόπα. «Οι τουρκικές προκλήσεις και η συνθήκη της Λωζάνης» από τον Νίκο Παπαγεωργίου.

  Συνέντευξη: Ο εκλιπών πλέον πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε μία, από τις τελευταίες του, αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Θεοδώρου: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου φέρει βαρύτατες ευθύνες για την 21η Απριλίου».

  «Γερμανική Ευρώπη και μεγάλη Ελλάς» του Γιώργου Δημητρούλια. «Το παραμύθι της Ελληνικής ΑΟΖ» του Χρήστου Μπίσδα. «Δεν αναδεικνύουν το Δημόσιο Σήμα» του Γεωργίου Καραμαδούκη. «Ένα άγνωστο Μολών Λαβέ» από τον Κωνσταντίνο Βαϊούλη.

  Επίσης: «Ορθοδοξία ή θάνατος, η Μονή Εσφιγμένου αντιστέκεται» γράφει ο Δημήτριος Κυριακίδης. «Μανουήλ Χαιρέτης» από τον Λεόντιο Αλεξάνδρου. «Το Συναξάρι του Γένους - Ηρωίδων λυκαυγές: Αγγελική Χατζημιχάλη» από την Άννα Ορφανού.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Γιάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., οι εκδηλώσεις του μήνα, οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  «Ελεύθερος Κόσμος»: η εφημερίδα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: