Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Σύνταγμα ΣΥΡΙΖΑ παγίδα»

  Δημοσιεύτηκε: 01 Σεπτέμβριος 2017

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου με δωρεάν ένθετο για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

  «Σύνταγμα ΣΥΡΙΖΑ παγίδα για εθνικιστές και Χρυσή Αυγή» του Χρήστου Μπίσδα. «Απατηλές ονειρώξεις των δημοκρατιών» από τον Ευθύμιο Πέτρου. «Όσοι γενούν πρωθυπουργοί όλοι θα τσακιστούνε».

  Αφιέρωμα: «Αποκαλύπτουμε τα ψεύδη των κομμουνιστών» γράφει ο Μιχάλης Τάντης. «Οι φρέσκιες δηλώσεις αριστεροφροσύνης» του Πέτρου Μυλωνά. «Νέοι σωτήρες στο προσκήνιο» γράφει ο Σπύρος Χατζάρας. «Σπάσε τα δεσμά του συμβιβασμού» του Άγγελου Δημητρίου.

  Φάκελος: Ο ματωμένος κατάλογος του ISIS. «Οι Δίδυμοι Πύργοι της Ευρώπης» του Γιάννη Δράκου. «Ο ισλαμικός κίνδυνος βρίσκεται και στην Ελλάδα» του Νίκου Αγαπηνού. «Η προδιαγεγραμμένη ισλαμοποίηση της Ευρώπης» από τον Νίκο Τζιόπα. «Αποκάλυψη: Οι Τούρκοι έφτιαξαν κόμικ για την εισβολή στην Κύπρο» γράφει ο Γεώργιος Παπάζογλου.

  Συνεντεύξεις: Ο δημιουργός της ταινίας «Έξοδος» Βασίλης Τσικαράς μιλά για το νέο του εγχείρημα την «Πολιορκία». «Οι πυροσβέστες είναι πάντοτε σε επιφυλακή», μία συνέντευξη στην ανάπαυλα της «μάχης».

  Διαβάστε επίσης: «Σεπτεμβριανά 1955 Η τουρκική κτηνωδία σε βάρος των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης» του Νίκου Παπαγεωργίου. «Τι κι αν έπεσε η πατρίδα εμείς θα νικήσουμε!» από τον Γιάννη Κουριαννίδη.

  «Οι διαχρονικές διώξεις των Ελλήνων στον Καύκασο και την Μαύρη Θάλασσα» γράφει ο Γιώργος Δημητρούλιας. «Κράτος και οικονομία στην μεσοβυζαντινή περίοδο» του Γιώργου Καραμαδούκη. «Ιωάννης Χατζηφώτης» από τον Λεόντιο Αλεξάνδρου.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., η επιφυλλίδα του «Ελεύθερου Κόσμου», οι εκδηλώσεις του μήνα και οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων.

  «Ελεύθερος Κόσμος»: η εφημερίδα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: