Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω»

  Δημοσιεύτηκε: 29 Δεκέμβριος 2017

  Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί ο «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών με μία μεγάλη προσφορά. Μαζί με την εφημερίδα δωρεάν ένα τεύχος του περιοδικού «Ανάκτηση» ή ένα συλλεκτικό τεύχος του περιοδικού «Αντίδοτο» με αφιέρωμα στην Συρία του Άσαντ που μάχεται.

  Διαβάστε σε αυτό το φύλλο: «Οι επικίνδυνοι χειρισμοί του κυρίου Τσίπρα - Συμφωνία κάτω απ’ το τραπέζι για την Θράκη» του Ευθύμιου Πέτρου. Οι αντιδράσεις που οδήγησαν στις διαδοχικές ήττες του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη. «Ο Ερντογάν είπε τα δικά του, του είπαμε τα δικά μας και η ζωή συνεχίζεται» γράφει ο Σεμπαϊδήν Καραχότζα. «Αντιπολίτευση για τα πανηγύρια» γράφει ο Νίκος Τζιόπας.

  Συνέντευξη με τον συγγραφέα Γιάννη Κολοβό: «Το ποσοστό των αλλοδαπών θα κυμανθεί από 12,5% έως 17% στο σύνολο του πληθυσμού έως το 2050». «Ένωση των Εθνικιστών: Προβλέψεις και προτάσεις για το 2018» από τον Χρήστο Μπίσδα. «Ώρες ευθύνης για το Σκοπιανό» γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης. «Συνεπείς στην αντεθνική τους πολιτική οι αριστεροί» του Μιχάλη Τάντη.

  Ο Lahoud Lahdo από το ΔΣ των Σύρων της Δυτικής Ευρώπης μιλά στον «ΕΚ»: «Ο ISIS πρέπει να νικηθεί και ιδεολογικά». «Σλαβική ψυχή και επαναστατική ιδέα» από τον Γιώργο Δημητρούλια. «Κωνσταντινούπολη, μία Πόλη ανέκαθεν Ελληνική» γράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης. Βιβλιοπαρουσίαση: «Σύντροφοι Επλανήθημεν», ένα μυθιστόρημα για την Οκτωβριανή «επανάσταση» με πρόλογο του Κωστή Παλαμά.

  Στοιχεία από την διαχρονική μας παράδοση: Τα ήθη και τα έθιμα των Φώτων στην Ελλάδα. «Γεώργιος Βούρης» από τον Λεόντιο Αλεξάνδρου. «Επειδή ξεχνάμε την ευχαριστία» του Άγγελου Δημητρίου. Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του «ΕΚ» για τα παιδιά. «Παραμύθι με λυπημένο τέλος» γράφει ο Ευριπίδης Ρηγόπουλος. «Η ύστερη χαλκοκρατία στην Ελλάδα» του Γιώργου Καραμαδούκη.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» του Γιώργου Δασκαλάκη, «Το καλό, το κακό και το εξάμβλωμα» του Δημήτρη Β, Τα Διεθνή από τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, οι εκδηλώσεις που έγιναν και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «ΕΚ».

  Ζητήστε τον «Ελεύθερο Κόσμο» στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. Την φωνή των Ελλήνων εθνικιστών.

  Κατηγορία: