Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Το Ισλαμικό Κράτος είναι εδώ!»

  Δημοσιεύτηκε: 07 Απρίλιος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Απριλίου. «Κατάσκοποι στα νησιά του Αιγαίου, Φιέστες Πακιστάν στο κέντρο της Αθήνας, όπλα σε τζαμί της Ξάνθης. Το ισλαμικό κράτος είναι εδώ» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου.

  Ακόμα η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση του «Ελεύθερου Κόσμου»: Τι ψηφίζουν οι Έλληνες εθνικιστές και που διαφωνούν - στατιστικά, πίνακες, ανάλυση. «Ασιατικές ορδές στις πύλες του Αιγαίου» του Ευθύμιου Πέτρου. «Θράκη, τα κακώς κείμενα» γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης.

  Αποκάλυψη: Η άγνωστη συνέντευξη Παττακού στον Νίκο Θεοδώρου: «Οι ΗΠΑ έσωσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου το βράδυ της 21ης Απριλίου». Επίσης «Που είσαι Παπαδόπουλε, το οικονομικό θαύμα της 21η Απριλίου» του Νίκου Παπαγεωργίου.

  «Μία αντίσταση κα(η)μένη» του Μιχάλη Τάντη. «Ποιος «χώρος» ποιες ιδέες» γράφει ο Χρήστος Μπίσδας. «Οι παγκοσμιοποιητές, οι λαοί και οι «χαφιέδες»» του Σπύρου Χατζάρα. «Επιτάφιος για εχθρούς και φίλους» γράφει ο Πέτρος Μυλωνάς. Συνέντευξη του πρώην Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην Κορυτσά Θεόδωρου Οικονόμου Καμαρινού στον Γιάννη Δράκο: «Ήθελαν «Νότιο Αλβανία» όχι Βόρειο Ήπειρο».

  Ακόμα: «Ο Σώρρας και η ηθική της μεταπολίτευσης» γράφει ο Γιώργος Δημητρούλιας. «Το ρατσιστικό κήρυγμα του Γκλέτσου» του Νίκου Τζιόπα. Ο γιος του Νίκου Μπελογιάννη δηλώνει: «Υπήρχαν ρουφιάνοι μέσα στο ΚΚΕ».

  Παρουσίαση του βιβλίου του Ιωακείμ Βόλπε - μία διαφορετική προσέγγιση. «Η συνέχεια της ελληνικής φυλής» γράφει ο Γεώργιος Καραμαδούκης. «Πίτσα Κωνσταντίνου, η 17χρονη αγωνίστρια της ΕΟΚΑ» από την Άννα Ορφανού. «Κοσμάς ο Αιτωλός» από τον Λεόντιο Αλεξάνδρου.

  Από την παράδοση της Ρωμιοσύνης. Φώτης Κόντογλου: «Ανέστη ο Χριστός! Η δοκιμασία του λογικού». Αντί μνημοσύνου το αντίο του «Ελεύθερου Κόσμου» στον Ταγματάρχη Πεζικού Μιχαήλ Κουλουμβάκη. Παρουσίαση του 4ου τεύχους της «Ανάκτησης».

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., οι εκδηλώσεις του μήνα, οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  Μαζί μία ανεπανάληπτη προσφορά για τα 50 χρόνια από την 21η Απριλίου: Για πρώτη φορά το μνημειώδες έργο «Το Πιστεύω Μας» που περιέχει τους λόγους, τις δηλώσεις, τα μηνύματα και τις εγκυκλίους του Γεωργίου Παπαδοπούλου από την 27η Απριλίου 1967 έως την 27η Ιουνίου 1999 διατίθεται ολοκληρωμένο και οι οκτώ τόμοι, μαζί και ένα ειδικό ευρετήριο των περιεχομένων του μνημειώδους αυτού έργου. Την προσφορά συμπληρώνουν τα δύο DVD «Η Ζωή του Γεωργίου Παπαδοπούλου» και «21η Απριλίου: Έργα και Ημέραι» καθώς και το οκτασέλιδο περιοδικό «21η Απριλίου Τα Χρυσά Έτη - Το Οικονομικό Θαύμα Του Γεωργίου Παπαδοπούλου». Δηλαδή, 8 τόμοι, 2 DVD, 1 ευρετήριο περιεχομένων και 1 περιοδικό από την αρχική τιμή των 105 ευρώ μόνο με 50 ευρώ. Και μαζί έγχρωμη αφίσα με το έμβλημα της 21ης Απριλίου.

  «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: