Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Τσίπρας, ο εγγονός του Λένιν»

  Δημοσιεύτηκε: 04 Ιούνιος 2016
  Το φύλλο Ιουνίου 2016 της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος».

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Ιουνίου. Μία ενδιαφέρουσα ανάλυση για την πολιτική κατάσταση: «Τσίπρας, ο εγγονός του Λένιν: Από τα Γκούλαγκ στα Μνημόνια». «Παππάς, Τσακαλώτος, Φίλης, Μουζάλας. Οι κομισάριοι που μετατρέπουν την Ελλάδα σε ένα σύγχρονο Σοβιέτ».

  «Αυτοκτονώ αλλά δεν υπογράφω». Ντοκουμέντο: το τελευταίο μήνυμα του Γεωργίου Παπαδοπούλου. «Μία σκιαγραφία του κυβερνήτη της σύγχρονης Ελλάδος» από τον Μάνο Χατζηδάκη. «Ο αρχηγός που δεν λύγισε» από τον Νίκο Παπαγεωργίου.

  «Νέα Δεξιά: Ο Φαήλος πήρε το όπλο του ή μία άλλη ΝΔ»; του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου. «Οι νέοι εθνικιστές είναι το μέλλον της Ελλάδας» του Γιώργου Δημητρούλια. Διαβάστε ακόμα: «Ώρα ανατροπής» γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης. «Ακήρυκτος πόλεμος με τους Ισλαμιστές» του Ευθύμιου Πέτρου. «Θα γκαρίζουν μέχρι να βγει η ψυχή τους» του Σπύρου Χατζάρα.

  Επίσης «Οι παρακρατικοί στην υπηρεσία του κράτους του ΣΥΡΙΖΑ». Μιλούν στον «Ελεύθερου Κόσμου» εκπρόσωποι της «ΛΕΠΕΝ» και του «Ιερού Λόχου» για τις πρόσφατες απαγορεύσεις των συγκεντρώσεών τους. Ο Άγγελος Δημητρίου γράφει για την «Αντικαπιταλιστική συγκρότηση του Κινήματος» και ο Νίκος Τζιόπας «Οι τσαρλατάνοι φέρνουν την «ανάπτυξη» εν μέσω μπάφων».

  Ο Χρήστος Μπίσδας γράφει: «Η εκμετάλλευση των εθνικών συμβόλων και η απουσία εθνικών στόχων». «Το ΕΛΑΜ η Χρυσή Αυγή και η ανησυχίες του πολιτικού κατεστημένου». «Η Νέα Δημοκρατία ουραγός του πολιτικών εξελίξεων» από τις άγνωστες σελίδες της Ιστορίας. «Οι Ευρωπαίοι ενωμένοι αντιμετωπίζουν τους Μπολσεβίκους: Οι ξεχασμένοι αλληλέγγυοι του βορρά» του Αθανασίου Ακριβούλη. «Η παγίδα του αντικρατισμού: η Άκρα Αριστερά νεροκουβαλητής του συστήματος» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου. Ο Μιχάλης Δέλτα γράφει: «Αποβιομηχάνιση και απώλεια τεχνογνωσίας».

  «Η Παλαιολιθική εποχή στην Ελλάδα» του Γεώργιου Καραμαδούκη. «Η ελληνικότης της κοπτικής γλώσσας» του Γιάννη Φουρτούνα. Συνέντευξη: Ο Αθανάσιος Γκαντώνας μιλά για τον αδελφό του Νικόλαο: «Το ‘40 ήταν Μαχητής και το ‘67 Επαναστάτης». Ο Λεόντιος Αλεξάνδρου κάνει την προσωπογραφία του Γ. Βερίτη, του κατά κόσμον Αλέξανδρου Γκιόλα. Το συναξάρι της Ορθοδοξίας: «Ο Άγιος Νεομάρτυς Ιωάννης ο Τραπεζούντιος». Επίσης: Οδοιπορικό στον Μυστρά, ο «Ελεύθερος Κόσμος» τίμησε τον μαρμαρωμένο Βασιληά.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Πολιτιστικά» με τον Γιώργο Πισσαλίδη, τα «Διεθνή», η σατυρική στήλη του Δημήτρη Βήτα, οι πατριωτικές εκδηλώσεις που έγιναν και η παρουσίαση των νέων βιβλίων. Προδημοσίευση του βιβλίου του Αντώνη Αθανασόπουλου «Η Ισπανική Εθνικιστική Επανάσταση» που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις «Λόγχη» και βιβλιοκριτική από τον Ιωάννη Χονδρόπουλο του νέου βιβλίου «Το κρυφό ημερολόγιο του Χίτλερ».

  «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: