Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Τότε προδότες - Πάντα προδότες!»

  Δημοσιεύτηκε: 01 Δεκέμβριος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. «Δεκέμβριος 1944 – Δεκέμβριος 2017: Τότε προδότες - Πάντα προδότες!». Τότε αιματοκύλισαν την Ελλάδα και ήθελαν την πατρίδα μας προτεκτοράτο της ΕΣΣΔ. Σήμερα εξοντώνουν τους Έλληνες με φόρους και ανεργία – έκαναν την Πατρίδα μας προτεκτοράτο των δανειστών.

  «Το κατάντημα της ελληνικής Βουλής» γράφει ο Ευθύμιος Πέτρου. «Απαραίτητη μία ευρύτερη παλλαϊκή συμμαχία - Έρχονται πρόωρες εκλογές σε ... «Μακεδονικό» φόντο» του Σπύρου Χατζάρα. «Σε τουρκικά χέρια ο Άρης; Η ιστορική ομάδα βορά στα οικονομικά συμφέροντα». «Στην Μάνδρα φάνηκε για ακόμη μία φορά η αναλγησία του κράτους» του Βασίλη Στίγκα.

  Ανεπιθύμητοι ο «σουλτάνος» Ερντογάν αλλά και οι αριστεροί τρομοκράτες». «Λέμε όχι στα νέα θρησκευτικά»: Συνέντευξη του γ.γ. της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων Παναγιώτη Τσαγκάρη στον Γιάννη Δράκο. «Ξεράθηκε η έννοια της πατρίδας μέσα μας» του Γιάννη Κουριαννίδη. «Το (παρα)κράτος κατά των Εθνικιστών: Οι αντιεξουσιαστές στην υπηρεσία αντεθνικών κομμάτων» του Χρήστου Μπίσδα. Ένωση εθνικιστών σε ένα Εθνικό Μέτωπο: Ποια πρόσωπα και κινήσεις συμμετέχουν. Τα πατριωτικά κινήματα αναλαμβάνουν ενεργό δράση.

  «Η τραγική μοίρα των ομήρων από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΚΚΕ: Ο αιματοβαμμένος Δεκέμβριος 1944» του Νίκου Παπαγεωργίου. «Δίνουμε την δική μας απάντηση: Το ντοκιμαντέρ του «ΕΚ» για τα Δεκεμβριανά» του Μιχάλη Τάντη. «Η μεγάλη αντικατάσταση - Βήμα-βήμα η αποελληνοποίηση της χώρας: Ο χάρτης των hot spot σε όλη την Ελλάδα» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου. «Να γιατί αρνήθηκα να αναλάβω υπηρεσία στα hot spot»: Συνέντευξη του αρχιλοχία Ευάγγελου Φώτη.

  Αφιέρωμα: Το μετα-σοβιετικό γεωπολιτικό περιβάλλον και οι συμμαχίες. «Ευρασία: Ιδέα και Γεγονός» του Γιώργου Δημητρούλια. «Η κάλυψη του γεωπολιτικού κενού είναι η απάντηση στην κρίση» του Νίκου Τζιόπα. Ζούμε στην εποχή της «πολιτικής ειδωλολατρίας» γράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης. «Χριστούγεννα 1951 το θαύμα της Θεοτόκου: Η δύναμη της πίστεως στα κάτεργα του Κομμουνισμού».

  Προσωπογραφίες: «Αθανάσιος Πάριος» από τον Λεόντιο Αλεξάνδρου. Με αφορμή την 43ή επέτειο του Δημοψηφίσματος του Δεκεμβρίου του 1974 «Για αυτό δεν ήθελαν τη Βασιλεία» γράφει ο Γεώργιος Κουρκούτας. «Η μέση χαλκοκρατία στη Ελλάδα, η διαφοροποίηση των πολιτιστικών ενοτήτων» του Γεωργίου Καραμαδούκη. «Εθνικισμός ή εκφυλισμός» του Φώτη Κραλίδη. «Αταλάντη, η μοναδική γυναίκα Αργοναύτης» της Άννας Ορφανού.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: