Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Φιντέλ ημίχρονο, Μνημόνιο τελικό»

  Δημοσιεύτηκε: 02 Δεκέμβριος 2016

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και μαζί μία μεγάλη προσφορά: Εκπτωτικό κουπόνι για 50% σε όλα τα βιβλία της Λόγχης.

  «Φιντέλ ημίχρονο, Μνημόνιο τελικό». «Στα τέσσερα ... μνημόνια» του Μιχάλη Τάντη. Η επανάσταση πήγε ... κουβά. Η διαδρομή του Τσίπρα από την ΚΝΕ στου Μαξίμου.

  Αποκλειστικό: Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του «Ελεύθερου Κόσμου»: Η νέα πολιτική κίνηση Πλεύρη δημιουργήθηκε! Πως ονομάζεται και ποιο είναι το έμβλημα της.

  «Ξυπνάτε χάνουμε την Κύπρο» του Ευθύμιου Πέτρου. Αφιέρωμα: «Κόκκινος Δεκέμβρης και κοινοβουλευτισμός». Αποκαλύψεις πρώην στελέχους του ΚΚΕ: «Η εγκληματική δράση του κόμματος και ο μύθος της «αντίστασης»».

  Ακόμη: «Αριστεροί και φιλελεύθεροι εποικίζουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες» του Χρήστου Μπίσδα. «Σχέδιο διάλυσης των εθνών της Ευρώπης» του Νίκου Τζιόπα. Επιβεβαίωση του «Ελεύθερου Κόσμου» για Βοτανικό.

  Ομπάμα ήταν και πέρασε, μία επίσκεψη για εσωτερική κατανάλωση. «Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Ελλάδα» του Νίκου Παπαγεωργίου. Συνέντευξη - Ο εκλιπών πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος: «Αν επικρατούσαν οι κομμουνιστές το ‘49 θα είχαμε γίνει Αλβανία» του Νίκου Θεοδώρου.

  Επίσης: «Στην Γαλλία θα κριθεί και το ελληνικό δράμα» του Σπύρου Χατζάρα. «Η δυναμική των κομμάτων του «εθνικού χώρου» στην Ελλάδα» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου. «Η ένωση των εθνικιστών είναι μονόδρομος» του Γιάννη Κουριαννίδη. «Για μία Πατριωτική Τοπική Αυτοδιοίκηση» του Γιώργου Δημητρούλια.

  «Οι Έλληνες Επίστρατοι και τα Νοεμβριανά του 1916» του Πέτρου Μυλωνά. «Η Καπετάνισσα Περιστέρα» της Άννας Ορφανού. «Το ρεμπέτικο τραγούδι» του Γιώργου Καραμαδούκη. «Η λειτουργική πράξη της γέννησης του Χριστού». «Γιαννούλης Χαλεπάς» του Λεόντιου Αλεξάνδρου.

  Παρουσίαση του νέου τεύχους της «Ανάκτησης» που κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. «Βιβλιοδανός: Μία δωρεάν υπηρεσία για τους εκπαιδευτικούς και τις δανειστικές βιβλιοθήκες» του Γιώργου Παπάζογλου.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» του Γιώργου Δασκαλάκη, τα «Πολιτιστικά» του Ιωάννη Λαζάρου, τα «Διεθνή» του Ιωάννη Χονδρόπουλου, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., η νέα στήλη «Ελεύθερος Χρόνος», οι εκδηλώσεις του μήνα, οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «Ελεύθερου Κόσμου».

  «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών.

  Κατηγορία: