Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Όχι στην προδοσία των Πρεσπών»

  Δημοσιεύτηκε: 06 Ιούλιος 2018

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδος με δώρο πολυσέλιδο ένθετο του Δημήτρη Κυριακίδη «Όχι στον Οικουμενισμό».

  Διαβάστε σε αυτό το φύλλο: «Μόνον οι εθνικιστές μπορούν να ακυρώσουν την προδοτική συμφωνία» του Χρήστου Μπίσδα. «Εφιάλτης για την Ελλάδα, ελπίδα για την Ευρώπη» του Ευθύμιου Πέτρου. «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βλάπτουν σοβαρά την υγεία» γράφει ο Μιχάλης Τάντης. «Μακεδονία γη ελληνική»: Μια αυτοδιοικητική πρωτοβουλία.

  «Ο Ζάεφ επιμένει και θέλει σκέτο Μακεδονία» του Γιάννη Δράκου. «Σανός για καθαρή έξοδο στις αγορές» του Νίκου Παπαγεωργίου. «Οι Έλληνες που αντιστέκονται» από τον Γιάννη Κουριαννίδη. «Η παγίδα του Δημοψηφίσματος για την Μακεδονία» γράφει ο Παύλος Αλτίνης. «Οι πατριδοκάπηλοι πονούν για την Ελλάδα, αλλά δεν ενώνονται» του Γιώργου Καραμαδούκη.

  Συνέντευξη: Ο Κωνσταντίνος Στυλιανού μιλά για το νέο του CD/βιβλίο «Μία μέρα» που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις «Λόγχη». Ακόμα «ΠΑΤΡΙΕ: ο νέος φορέας από τον στρατηγό Συναδινό που φιλοδοξεί να ενώσει τους εκτός κοινοβουλίου πατριώτες» του Γιώργου Παπάζογλου. Επιβεβαίωση του «ΕΚ»: «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά Μαρινάκη και Σαββίδη».

  «Ελληνισμός και εθνικό κράτος» από τον Γιώργο Δημητρούλια. «Εδώ και τώρα εκλογές» γράφει ο Σπύρος Χατζάρας. «Ηλίας Μηνιάτης» του Λεόντιου Αλεξάνδρου. «Ο άγιος νεομάρτυρας Μιχαήλ ο εξ Αθηνών». «Τουρκική πρόκληση στην Κύπρο: Υποδεχτείτε με λουλούδια τον Ερντογάν». «Η νεοελληνική μουσικοχορευτική ταυτότητα». «Η ανεπάρκεια του αστικού πατριωτισμού» του Άγγελου Δημητρίου.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα «Διεθνή» με τον Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., η επιφυλλίδα του «ΕΚ», οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, εκδηλώσεις και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του «ΕΚ».

  «Ελεύθερος Κόσμος», η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: