Κυκλοφορεί ο νέος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Istanbul η Πόλη για τον ΣΥΡΙΖΑ»

  Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλιος 2016

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 1η Ιουλίου.

  «50 Χρόνια Ελεύθερος Κόσμος - Μισός αιώνας στις επάλξεις». Ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα με αρχειακό υλικό. 1966: «Η ίδρυση από τον Σάββα Κωνσταντόπουλο» του Ευθύμιου Πέτρου. 1984: «Στα χέρια της ΕΠΕΝ» του Χρήστου Κοσσιώρη. 2003: «Εθνική, Αδέσμευτη και υπόδικη» του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου. 2015: «Μία νέα προσπάθεια» του Νίκου Παπαγεωργίου.

  «Ο δικός μας Αλέκος Σακελλάριος» γράφει ο Δήμος Λεβιθόπουλος. Διαβάστε ακόμα: «Η φιλοτουρκική πολιτική του (ελληνικού) κράτους» του Γιάννη Δράκου. «Η αντεπίθεση των Εθνών» του Γιάννη Κουριαννίδη. «Το τέλος της εθνικοφροσύνης» γράφει ο Γιώργος Δημητρούλιας.

  «Φάκελος BREXIT: Μία άλλη ανάλυση των γεγονότων»: «Μία έξοδος που μπορεί να γίνει παραμονή» του Χρήστου Μπίσδα. «Τι σημαίνει το Brexit» γράφει ο Ευθύμιος Πέτρου. «Το αποτέλεσμα είναι νίκη των λαών κόντρα στο πολιτικό κατεστημένο» του Αθανάσιου Ακριβούλη. «Γιατί οι αντι-Ευρωπαϊστές κερδίζουν στα σημεία» άρθρο-ανάλυση του Μιχάλη Δέλτα.

  Συνέντευξη: ο Γιάννης Μιχαλόπουλος μιλά στον «ΕΚ» «Η Αλίκη όταν πήγαινε στην Κύπρο προσκυνούσε τα φυλακισμένα μνήματα». Ακόμα: «Κάτω η χούντα των τοκογλύφων» άρθρο του Σπύρου Χατζάρα. «Η Μεταπολίτευση και η Κυπριακή Τραγωδία» γράφει ο Νίκος Αγαπηνός. «Η διεθνής πολιτική και η πολιτική της καρέκλας» του Νίκου Τζιόπα.

  «Η τελετουργική μορφή της αρχαίας ελληνικής θρησκείας» γράφει ο Γεώργιος Καραμαδούκης. «Μάρκος Ρενιέρης» από τον Λεόντιο Αλεξάνδρου.

  Και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες μας: «Ακρότητες» με τον Γιώργο Δασκαλάκη, τα Πολιτιστικά με τον Γιώργο Πισσαλίδη, τα Διεθνή από Ιωάννη Χονδρόπουλο, η σατιρική στήλη του Δημήτρη Β., οι εκδηλώσεις που έγιναν και οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων.

  Ελεύθερος Κόσμος, η εφημερίδα των Ελλήνων εθνικιστών. Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας.

  Κατηγορία: