Μαρξιστέντ, Κομμουνιστίν, Σταλινόλ

 • Δημοσιεύτηκε: 05 Νοέμβριος 2017

  Προσοχή, προσοχή! Τα φάρμακα του τίτλου προκαλούν σε ποσοστό 100% παραισθήσεις, αναγούλα, ανελευθερία, ασυγκράτητη πείνα και παράνοια.

  Ο Κουτσούμπας πήγε στη Ρωσία για να προσκυνήσει το σαπισμένο σκήνωμα της Σοβιετικής Ένωσης. Συμπληρώνονται 100 χρόνια από τότε που ο Λένιν, φορτωμένος με γερμανικό χρήμα, ανέτρεψε τον τσάρο και εγκαθίδρυσε ένα παρανοϊκό καθεστώς τρόμου, βίας και ανελευθερίας. Ο Κουτσούμπας και το κόμμα του (αυτό που πουλάει κρατικές συχνότητες σε οφσόρ) τιμούν το γεγονός ότι κατάφερε μια δράκα μανιακών σαν τους Λένιν και Στάλιν να φυλακίσουν μισό δισεκατομμύριο άτομα και να αφαλοκόψουν δεκάδες εκατομμύρια.

  Πήγε, που λέτε, κι ο Κουτσούμπας στην Αγία Πετρούπολη (επιμένει να τη λέει Λένινγκραντ) και ξεσάλωσε σαν ρέιβερ (ο γνωστός ρέιβερ, η μάνα του οποίου έβγαινε στον Ευαγγελάτο) σε πολυήμερο πάρτι στη Σαμοθράκη. Και άρχισε τις ομορφιές: «Ιδιαίτερη συγκίνηση νιώθουμε που βρισκόμαστε εδώ, στο Λένινγκραντ, στη συνάντηση που φιλοξενεί το Κ.Κ. Ρωσικής Ομοσπονδίας, ακριβώς 100 χρόνια από την Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Εμείς συνεχίζουμε να αποκαλούμε την Πετρούπολη Λένινγκραντ, το όνομα που πήρε προς τιμήν του ηγέτη της κοσμοϊστορικής σημασίας επανάστασης».

  Δηλαδή, βρέξει χιονίσει, ο Μήτσος θα χιονίσει την κανονική ονομασία (Αγία Πετρούπολη). Μάλιστα, την είπε σκέτη Πετρούπολη και θα νόμιζαν οι Ρώσοι ότι μιλάει για την ελληνική, τέτοια αναφυλαξία τού προκαλεί η λέξη «Αγία».

  Και συνέχισε, με τσακίρ κέφι, ο Κουτσούμπας: «Είναι ακράδαντη η πίστη μας ότι έτσι κι αλλιώς η γη θα γίνει κόκκινη, κόκκινη από πραγματική ζωή και δημιουργία, και η κόκκινη σημαία θα υψωθεί ξανά στο Λένινγκραντ, στη Μόσχα, σε όλη την Ρωσία και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Αμερική, στην Αφρική, στην Ωκεανία, σε όλον τον κόσμο».

  Ο Κουτσούμπας, λοιπόν, αφού έκανε αληθινό εκλογικό άλμα, έφτασε τα ποσοστά του ΚΚΕ στο θηριώδες 5,55% (στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015), μπογιάτισε κόκκινο τον πλανήτη, ύψωσε το σφυροδρέπανο σε Ανατολή και Δύση και ύστερα πήγε για φαΐ. Παράφαγε, γλάρωσε και έπεσε για νάνι. Στον ύπνο του είδε τα ΚΝΑΤ να υψώνουν το κόκκινο πανί με το σφυροδρέπανο στον πλανήτη Άρη.